Merhabalar. Bilgisayarı kapatıp açtığınızda Radeon programında WattMan bildirimi gözüküyor mu? Siyah ekran ve WattMan hatalarının net bir çözümü olmadığı gibi birçok çözüm yöntemleri mevcuttur. Hangisi çözüm olursa artık. Ama sizde güç tüketimini düşürünce problem büyük ölçüde düzelmiş. Yani sorununuz büyük ihtimalle güç kaynağından gözüküyor.
Ayrıca bu sorunun yazılımsal açıdan çözüm önerileri de mevcuttur. Ekran kartı için bütün sürücüleri tek tek denemek, frekans MHz ve sizin de yaptığınız gibi güç limiti değerini düşürmek, undervolt yapmak. Ama siz güç limitini oldukça fazla düşürmüşsünüz. Bu saydığım ayarları dengeli bir şekilde ayarlarsanız yani stabil bir ayar bulursanız FPS düşüşü olmadan bu soruna çözüm olabilir. Ama yine de dediğim gibi güç kaynağından da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca şu konuyu da inceleyebilirsiniz.
Merhaba. AMD ekran kartlarının yeni korkulu rüyası "Siyah Ekran" hatası. Bununla ilgili bir konu açma gereksinimi duydum. Türkçe kaynak oldukça az ve dar kapsamlı. Daha geniş kapsamlı olarak bu konuyu açıyorum Öncelikle hatamız bu: Kendi yaptığım, benim sorunumu çözen, başka AMD kart...