S Stone35710 Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Merhaba, ekranımda bozulmalar oluyor, görüntüleri ekran alıntısı aracı ile aldım. Ekran kartım RX570. Dosya Ekleri Ekran Aalıntısı.JPG 182,6 KB · Görüntüleme: 45 Ekran Alıntısı.JPG 178,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, ekranımda bozulmalar oluyor, görüntüleri ekran alıntısı aracı ile aldım. Ekran kartım RX570.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.011 Makaleler 1 Çözümler 562 9 Mart 2024 #2 Stress testine soktugun zaman aynı seyleri yasıyor musun? Artı 0 Eksi
Mercin Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.298 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i3-12100F Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB. SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB. Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D. RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ. PSU: Power Boost 650W 80+ Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Stone35710 dedi: Merhaba, ekranımda bozulmalar oluyor, görüntüleri ekran alıntısı aracı ile aldım. Ekran kartım RX570. Genişletmek için tıkla... Redon ayarlarından ekran kısmından bir ayar ile kaynaklanıyor seneler önce aynısını yaşamıştım ekran kartı ayarlarından fabrika ayarlarına dönmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
Stone35710 dedi: Merhaba, ekranımda bozulmalar oluyor, görüntüleri ekran alıntısı aracı ile aldım. Ekran kartım RX570. Genişletmek için tıkla... Redon ayarlarından ekran kısmından bir ayar ile kaynaklanıyor seneler önce aynısını yaşamıştım ekran kartı ayarlarından fabrika ayarlarına dönmeyi dener misin?
KS KS S Stone35710 Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 GFYT dedi: Stress testine soktugun zaman aynı seyleri yasıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sorun masaüstü de dahil her uygulamada oluyor stres testinde de aynı. Mercin dedi: Redon ayarlarından ekran kısmından bir ayar ile kaynaklanıyor seneler önce aynısını yaşamıştım ekran kartı ayarlarından fabrika ayarlarına dönmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ve DDU ile sıfırlamayı da denedim ama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Stress testine soktugun zaman aynı seyleri yasıyor musun? Genişletmek için tıkla... Sorun masaüstü de dahil her uygulamada oluyor stres testinde de aynı. Mercin dedi: Redon ayarlarından ekran kısmından bir ayar ile kaynaklanıyor seneler önce aynısını yaşamıştım ekran kartı ayarlarından fabrika ayarlarına dönmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ve DDU ile sıfırlamayı da denedim ama işe yaramadı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.011 Makaleler 1 Çözümler 562 9 Mart 2024 #5 Stone35710 dedi: Sorun masaüstü de dahil her uygulamada oluyor stres testinde de aynı. Denedim ve DDU ile sıfırlamayı da denedim ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Reballing icin fiyat alın. Artı 0 Eksi
Stone35710 dedi: Sorun masaüstü de dahil her uygulamada oluyor stres testinde de aynı. Denedim ve DDU ile sıfırlamayı da denedim ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Reballing icin fiyat alın.
KS KS S Stone35710 Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 GFYT dedi: Reballing icin fiyat alın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekran bozulsa da fps de ya da oyunda herhangi bir sorun olmuyor acaba başka bir sorun olabilir mi ? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Reballing icin fiyat alın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ekran bozulsa da fps de ya da oyunda herhangi bir sorun olmuyor acaba başka bir sorun olabilir mi ?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.011 Makaleler 1 Çözümler 562 9 Mart 2024 #7 Stone35710 dedi: Oyun oynarken ekran bozulsa da fps de ya da oyunda herhangi bir sorun olmuyor acaba başka bir sorun olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Baska bir sorun olacagını sanmıyorum hocam, erkan kartı kaynaklı direkt. Yine de imkanınız varsa baska bir grafik kartıyla daha deneyin sistemi ona gore karar verirsiniz. Artı 0 Eksi
Stone35710 dedi: Oyun oynarken ekran bozulsa da fps de ya da oyunda herhangi bir sorun olmuyor acaba başka bir sorun olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Baska bir sorun olacagını sanmıyorum hocam, erkan kartı kaynaklı direkt. Yine de imkanınız varsa baska bir grafik kartıyla daha deneyin sistemi ona gore karar verirsiniz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #8 GPU'da sorun var maalesef. Artı 0 Eksi