RX 570 sistemde GTA 5 oynarken PC donuyor

Goqem

Decapat
Daha fazla  
Merhaba artık aylardır moralimi sıfırlayan iğrenç saçma sapan hatalarla uğraşıyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim,
Öncelikle sistemimden bahsedeyim.

ASUS B450 Pro Mac.
AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz.
AMD Radeon RX570 Armor 8 GB OC.
G.Skill Ripjaws 8x2 16 GB 3200 MHz.
Kingston M.2 SSD.
Seagate 2 TB 7200 RPM.

GTA 5'te oyunda biraz oynarken atıyor PC donuyor ve fareye tıkladığımda bip bip sesler geliyor PC kapatıp açıyorum WattMan. Ayarları sıfırlandı diypr beklenmeyen arızadan kaynaklı ve Valorant'ta bellek yetersiz deyip oyundan atıyor grafik tasarımcısıyım malum Photoshop ile illustration açık arkada ve Discord Google de açık oluyor Discord bağlantım gidiyor programlar donup kapanabiliyor. Çoğu oyunda FPS düşmesi yiyorum ve bunun gibi birçok neden RAM'lerimi test ettim sorun gözükmüyor. Zaten ekran kartım GTA 5 de ortanın üzeri grafiklerde güzel performans sergiliyor ve ekran kartı sıcaklığım 60'ın üzerine zor çıkıyor işlemcimde öyle zaten bilgisayarda SSD M.2 var ve Windows onun üzerinde kayıtlı ve geçen gün Afterburner ile OC yapmak istedim az bir şey normalde ekran kartım VRAM 1750 MHz GPU saati ise 1250 MHz ben VRAM'i 2250'ye yükselttim clicikde 1500'lere falan biraz da Volt yükselttim ve bunları yaptıktan sonra ekran kartım en fazla 65 derecelere çıkıyordu ama ne hikmetse PC kapanıyor ve açtığımda beklenmeyen arızadan ötürü WattMan ayarları yüklendi falan diyor. CPU'da sıcaklık olarak 70'e zor çıkıyor bayağı bakım yapıyorum çünkü ve bazı oyunlarda RAM'im yetersiz diyor 16 GB varken ve bunlar sıkıntısız çalışırken Valorant, GTA V, Adobe ph, Adobe Ai bunun gibi uygulama ve oyunlar zaten Discord açıkken ayrı bir zorlanıp gidiyor yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Yeterince anlatmaya çalıştım derdimi çünkü bu olay beni yıprattı artık :):(

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı