Benim kartım 1 saat %100 yük altında çalıştığında wattman hatası veriyordu. 1 saatin dolmasına az kala telefonumla videoya çektim, bilgisayarın açık olduğunu bir müdahale etmediğimi hem gösterdim hem konuşarak belirttim, sonra bilgisayarı yeniden başlatmadığım müddetçe bu durumun geçmediğini belirttim yani bayağı bir detaya dikkat ettim. Video çektikten sonra ise ekran görüntüleri yolladım bayağı bır, yani ekran kartının suçlu olduğunu kanıtlayacak ne kadar ekran görüntüsü ve video varsa yolladım. Böyle olunca iade aldılar bro.
Yani sadece hata kodlarını yazma, yani memtest yap RAM'lerinin temiz olduğunu kanıtla, PSU'nun temiz olduğunu kanıtla, anakartında bir sorun olmadığını kanıtla, yani kısaca ekran kartı hariç diğer donanımlarının sıkıntısız olduğunu kanıtla bro. Bu kart bu hatayı genellikle hangi zamanlarda veriyorsa o zamanlarda video kaydı aç konuşarak durumu anlat. Yani adamları kanıta ve bilgiye boğ yoksa iade almazlar bunlar böyle namussuz, kullanıcıyı enayi yerine koymaya bayılıyorlar bunlar.
Vallahi BIOS hakkında birşey diyemeyeceğim, ama büyük ihtimal ekran kartın bozuktur dostum zaten. Ben minidump dosyalarından anlamıyorum ama anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar sana, minidump dosyası at hele buraya.