Öncelikle konun Power Supply'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bir kısım beni derin düşüncelere bıraktı. 350 watt PSU ile denediğim zaman ekran kartında mavi ışık yanıyor. Kasaya güc gidiyor ama monitore görüntü gelmiyor. Yakın zaman içerisinde 550 watt bir PSU alacağım ama görüntü tekrar gelmez diye endişelerim var (ekran kartı sağlam normalde sorunsuz çalışıyor arkadaşım göndermeden önce test etti ama yine de korkularım var).param hiçe gitsin istemiyorum. Buraya yazayım dedim.
GTX 1050 ve AMD RX 570 var. GTX 1050 bilgisayara monte ettiğimde ekrana görüntü geliyor, RX 570'i taktığımda ise ekrana görüntü gelmiyor. Lütfen yardım edin, çıkmazdayım.
bende öyle düşünüyorum zaten PCI slotuna düzgün oturtamıyodum ne kadar zorlasamda tam girmiyo gibiydi bi yandanda tam oturmasa ekran kartının üstündeki mavi ışık yanarmı diye düşünüyorum
Ekran kartı varken anakarta takarsak görüntü gelmez diye biliyorum monitörümün HDMI girişi olmadığı için ekran kartına HDMI girişini VGA çeviren apararatdan kullanıyorum acaba ondan dolayı olur mu?
Şu an tekrar denedim eski ekran kartımda kıyasladığım zaman gerçekdende PCI slotuna tam oturmuyor ama ne kadar da zorlasam girmiyor tam içeri sanırım anakartta bir yere takılıyor çok zorlamak istemiyorum yeni Power Supply aldığım zaman bir daha çıkarmamak üzere bilgisayarcıya taktıracağım olmazsada yeni anakart alırız hepinize teşekkür ederim iyi geceler
Teşekkür ederim yarın sabah tekrar oturmayı deneyeceğim tekrar bilgilendiririm
Şu an tekrar denedim eski ekran kartımda kıyasladığım zaman gerçekdende PCI slotuna tam oturmuyor ama ne kadar da zorlasam girmiyor tam içeri sanırım anakartta bir yere takılıyor çok zorlamak istemiyorum yeni Power Supply aldığım zaman bir daha çıkarmamak üzere bilgisayarcıya taktıracağım olmazsada yeni anakart alırız hepinize teşekkür ederim iyi geceler
Şimdi anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır benim anakartımda PCI kısmında bu kadar bir boşluk yok buradaki bir şeye takıldığından dolayı tam girmiyor olabilir mi 2. görsel benim anakart ekran kartı XFX'in bir kartı 2 fanlı ve büyük.
GTX 1050 ve AMD RX 570 var. GTX 1050 bilgisayara monte ettiğimde ekrana görüntü geliyor, RX 570'i taktığımda ise ekrana görüntü gelmiyor. Lütfen yardım edin, çıkmazdayım.