RX 570 sistemde PUBG Mobile drop giriyor

wmamiflex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4070 ti
Merhaba PUBG Mobile oyununda drop sorunu yaşıyorum. 120-100 FPS arasında alıyorum ama kasıyor nedense, anlamadım.
İşlemcim Ryzen 5 5600.
Ekran kartı RX 570.

RX 570 biraz eski kaldığı için PUBG Mobile emülatörde böyle FPS dalgalanmaları yapabiliyor. FPS yüksek gözükse de ekran yırtılması, drop hissi verebiliyor.

En iyisi ayarları biraz düşürmek.
Mesela emülatörde grafik ayarını “dengeli” yap, FPS'i sabitle (60'a mesela), çözünürlüğü de çok zorlamadan ayarla.
Arka planda ne varsa kapat, bir de sıcaklıklara bak istersen, belki ısınıyordur ekran kartı.

Yani sistemin fena değil ama ekran kartı biraz boğuluyor olabilir, ayarları kısmak işi çözer büyük ihtimal.

Hayır yok bir de şöyle bir şey var tam ekrana alınca kasıyor normal pencereli oynayınca kasma yok.

Mobil oyun olduğundan dolayı olabilir bence, bir de tam ekran olmayan mod telefondaki ekran görüntüsünde tam ekran oluyor PC de bu daha da büyüyünce sıkıntı oluyor olabilir bilmiyorum anlatabildim mi?

PUBG Mobile sistemi yoran bir oyun değil ki RX 570 ekran kartı gayet iyi bu oyun için.

PUBG Mobile sistemi yoran bir oyun değil ki RX 570 ekran kartı gayet iyi bu oyun için.

RX 570 bu oyun için yeterli, sorun büyük ihtimal emülatörden. FPS'i yüksek ama emülatör düzgün render edemiyor olabilir. GameLoop ayarlarını düşürüp, FPS'i sabitlerse (mesela 60'a), render modunu değiştirirse. Sürücüleri güncellerse, arka plandaki uygulamaları kapatırsa muhtemelen sorun çözülecektir.

hocam sorun tam ekranda kasması tam ekran oynayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…