RX 570 sistemde Valorant performansı düşük

burakbkts06

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar, sistemim henüz yeni. RX 570 4 GB ve Ryzen 3 3100 kullanıyorum:. Valorant'ta orta ayarlarda diğer her şey kapalı (çok izlekli CPU hariç) ve 1024p çözünürlükte 250 civarı FPS alıyordum, sonra durduk yere FPS 120'lere düştü ve ne yaptıysam çözemedim. Ekran kartı driverı dahil denedim. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu günlerce yaşadım. Özellikle hesap değiştirdiğimde felaket bir şekilde FPS düşüşü yaşıyordum anlamsızca. Vsync ayarını açtığımda bu problem ortadan kalktı. Sizde de işe yarar mı bilmem ama bir deneyin derim. Vsync ayarı açıldığında FPS sabitlediğiniz şekilde kalıyor daha üstüne çıkmıyor ama en ufak bir drop sorunu yaşamıyorsunuz. Yani en azından ben bunu yaşadım.

Tüm sistemi yazarsanız daha rahat cevap verebiliriz.
Aynı sorunu günlerce yaşadım. Özellikle hesap değiştirdiğimde felaket bir şekilde FPS düşüşü yaşıyordum anlamsızca. Vsync ayarını açtığımda bu problem ortadan kalktı. Sizde de işe yarar mı bilmem ama bir deneyin derim.
Vsync ayarı oyunlarda input lag'a sebep olur buda rekabetçi oyunlarda en son isteyeceğimiz şey.
Asla tavsiye etmiyorum.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı