RX 570 Sisteme Kasa ve PSU tavsiyesi

laraxl2

Hectopat
  • R5 1600
  • AsRock B450M-HDV
  • RX 570 PULSE OC 4GB
  • Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz
  • Crucial 480GB SSD

Sisteme serin bir kasa ve sessiz bir PSU lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim. Bütçe 550-600TL.

Bu kasayı inceledim. Forumda arattım ve bununla beraber gelen PSU nun kronik arızalı olduğunu söyleyen ve bu arızayı yaşayan arkadaşlar var. Bu yüzden vazgeçtim. İncehesap sitesinde 574TL.
Teşekkürler öneri için.

MB520 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçi yeterince büyük, hava akışı gayet güzel tavsiye ederim. MB511 de alabilirsiniz.

Kullanan arkadaşlarım memnun, kronik sıkıntılı olduğunu yeni duydum. Kullanan arkadaşlar böyle bir şey demiyor ama burda sıkıntısıni çeken varsa karar senin. Madem sıkıntıli o zaman pek bulaşma ama kasa ve PSU konusunda cooler master'i tek geçerim. Hem malzeme kalitesi konusunda hem soğutma konusunda başarılılar. @Cooler Master Türkiye hocam ne diyor acaba cidden öyle bir şey var mı?
Bu arada yanlış biliyorsunuz. İnchesap'ta stokları yok gözüküyor. MB501L gördüm o 574 lira.

Doğrudur hocam haklısınız, fakat PSU aynı Elite V3 o yüzden içime sinmiyor açıkcası.

MB520 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçi yeterince büyük, hava akışı gayet güzel tavsiye ederim. MB511 de alabilirsiniz.

Coil while diye bir kronik arıza diyorlar.
Ve bunun gibi 3-4 konu daha var.
Kasada gelen PSU.

Yoksa kasa şık, benimde hoşuma gitmişti.
PSU 12V dan 525W veriyor, sisteme gayet yeterli. Bu fiyata bu kalitede kasa bulmak zor.

Son düzenleme:

Coil Whine, herhangi bir performansa etkisi yoktur ancak rahatsız olurum diyorsaniz almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…