Bu kasayı inceledim. Forumda arattım ve bununla beraber gelen PSU nun kronik arızalı olduğunu söyleyen ve bu arızayı yaşayan arkadaşlar var. Bu yüzden vazgeçtim. İncehesap sitesinde 574TL.Cooler master masterbox MB520 kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler Master MB520 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Cooler master masterbox MB520 kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler Master MB520 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
MB520 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçi yeterince büyük, hava akışı gayet güzel tavsiye ederim. MB511 de alabilirsiniz.Bu kasayı inceledim. Forumda arattım ve bununla beraber gelen PSU nun kronik arızalı olduğunu söyleyen ve bu arızayı yaşayan arkadaşlar var. Bu yüzden vazgeçtim. İncehesap sitesinde 574TL.
Teşekkürler öneri için.
Bu kasayı inceledim. Forumda arattım ve bununla beraber gelen PSU nun kronik arızalı olduğunu söyleyen ve bu arızayı yaşayan arkadaşlar var. Bu yüzden vazgeçtim. İncehesap sitesinde 574TL.
Teşekkürler öneri için.
Bu arada yanlış biliyorsunuz. İnchesap'ta stokları yok gözüküyor. MB501L gördüm o 574 lira.Bu kasayı inceledim. Forumda arattım ve bununla beraber gelen PSU nun kronik arızalı olduğunu söyleyen ve bu arızayı yaşayan arkadaşlar var. Bu yüzden vazgeçtim. İncehesap sitesinde 574TL.
Teşekkürler öneri için.
Doğrudur hocam haklısınız, fakat PSU aynı Elite V3 o yüzden içime sinmiyor açıkcası.Kullanan arkadaşlarım memnun, kronik sıkıntılı olduğunu yeni duydum. Kullanan arkadaşlar böyle bir şey demiyor ama burda sıkıntısıni çeken varsa karar senin. Madem sıkıntıli o zaman pek bulaşma ama kasa ve PSU konusunda cooler master'i tek geçerim. Hem malzeme kalitesi konusunda hem soğutma konusunda başarılılar. @Cooler Master Türkiye hocam ne diyor acaba cidden öyle bir şey var mı?
Bu arada yanlış biliyorsunuz. İnchesap'ta stokları yok gözüküyor. MB501L gördüm o 574 lira.
MB520 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. İçi yeterince büyük, hava akışı gayet güzel tavsiye ederim. MB511 de alabilirsiniz.
Cooler Master Elite V3 600W Coil Whine Sorunu
İtopya'dan aldığım G2 sistemi 5 ay sonra gelen cızırtı sesleri beni rahatsız ediyor. Yük altında kalmadan da aynı problem var. Ürünün garantisi 2 yıl yazıyor, ne yapmalıyım?www.technopat.net
Coil while diye bir kronik arıza diyorlar.
Ve bunun gibi 3-4 konu daha var.
Kasada gelen PSU.
Yoksa kasa şık, benimde hoşuma gitmişti.
PSU 12V dan 525W veriyor, sisteme gayet yeterli. Bu fiyata bu kalitede kasa bulmak zor.
Dark N5 ve SilverStone Strider 500W 80+ PSU sizce hava sirkülasyonu ve sessizlik açısından nasıldır?Coil Whine, herhangi bir performansa etkisi yoktur ancak rahatsız olurum diyorsaniz almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.