RX 570 sisteme monitör ve klavyeye güç gelmiyor

ErolK

Megapat
Daha fazla  
RAM
Kingston 16 GB 8 - 8
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
RX570
Anakart
Asrock A320M HDV
İşlemci
Ryzen 5 1600
Dostlar selam 1 hafta önce falan bilgiayarımı kapattım hiçbir sorun yoktu. Tekrar açmak istediğimde, kasa çalıştı fakat mouse monitör ve klavyeye güç gelmiyordu. Forumda yazan şeyleri yaptım RAM'leri silgiyle temizledim, BIOS pilini çıkarıp taktım, kasayı temizledim arızalı RAM veya soket var mı diye tek RAM'le ve farklı soketlerle denedim. Sorun çözülmedi tam pes ettim, ulan bir sefer daha deneyeyim dedim açıldı. Bir süre sonra bir güncelleme için yeniden başlattım. 3 4 defa deneyince açıldı, bende uzun bir süre kapatmadım açılması sorun oluyor diye. Dün PC açıkken elektrikler gitti, şu an yine aynı sorun devam ediyor. Bu sefer ne denediysem açamadım sorun sizce ne olabilir? Bu arada zor bela açtığım zaman donanımsal olarak hiçbir sorun gözükmüyordu tüm parçalar çalışıyordu. Yardımcı olabilecek bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Elin de Speaker varsa genelde anakart kutusunun içinden çıkar. Bunu Power-SW pininin yanına takıp bip sesini dinler misin? Örnek 1 uzun 3 kısa bip

Elin de Speaker varsa genelde anakart kutusunun içinden çıkar. Bunu Power-SW pininin yanına takıp bip sesini dinler misin? Örnek 1 uzun 3 kısa bip
Hocam şuan evde değilim yarın eve geçince deneyip sonucunu yazacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…