RX 570 sistemin Valorant performansını artırma

Ben en son oynadığımda ultra ayarlarda 200 FPS alıyordum. APU grafik birimini kullanma olasılığın var.
Düşük ayarlarda verir.

Evet bu doğru ancak şöyle ki Benchmarklarında 144 FPS'in üstünde alıyor(Tek kanal).

Tam olarak bilemiyorum, 2 farklı test videosu izledim ikisinde de durum aynı. GPU kullanımı biraz düşük. Vega 8 değil de 3200G biraz kötü sanırım, Ryzen 5 4500U aynı performansı veriyor Vega 6 ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Harbiden de öyleymiş. Ben mi fazla şey umdum, yoksa Valorant mı sorunlu acaba.

Valorant işlemci odaklı bir oyun ve elinizdeki işlemcinin çok iyi olduğu söylenemez. Bütçe varsa işlemci değiştirilebilir yoksa RAM eklenebilir yine performans artışı olur.

Evet bu doğru ancak şöyle ki Benchmarklarında 144 FPS'in üstünde alıyor(Tek kanal).
Hangi benchmark 144FPS gösteriyor? Toplam 3 tane izledim hepsi de 100FPS civarında dolaşıyor. 720p benchmarklara bakmadığınıza emin misiniz?
Ben mi fazla şey umdum, yoksa Valorant mı sorunlu acaba.
Valorant biraz daha işlemci gücüne dayalı, aynı LoL gibi. Her ne kadar ekran kartım 5500XT olsa da takım savaşlarında 120FPS civarına düşüyordu, o zamanlar işlemcim Ryzen 5 1600AF'idi tabii.

Monitörünüz büyük ihtimalle 144 Hz ve siz de V-Sync açtınız. Kapatmayı deneyin.

Aynen kanka, 8 GB RAM de yetmiyor zaten.

Fightlarda takılmalar oluyor dediği için RAM'den dolayı olabileceğini düşündüm.

Son düzenleme:
Takılmalar bende de oluyor I3 10100F, 16 GB RAM ve RX570 kullanmama rağmen ve takılmayı garip bir şekilde çözdüm. LatencyMon adlı bir gecikme ölçer programını arkaplanda çalıştırdığımda 0.1 FPS değerim düşmüyor. Programsız 20,9,5'e kadar düşerken şimdi 70 altı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…