RX 570 sistemin Valorant performansını artırma

Ben en son oynadığımda ultra ayarlarda 200 FPS alıyordum. APU grafik birimini kullanma olasılığın var.
Olay 8GB olması değil, tek kanal RAM kullanılıyor olması. İşlemciler ikili kanal RAM'ler ile daha yüksek performans alırlar. Dahili GPU'nun kullanıldığını sanmıyorum, Vega 8 1080P çözünürlükte 144 FPS verebilecek bir GPU değil.
Düşük ayarlarda verir.

Düşük ayarlarda verir.
İnternetteki videolarda orta/düşük karışımı ayarlarda ortalama 80FPS veriyor. İkili kanal 16GB RAM kullanıldığında düşük ayarlarda ortalama 100FPS veriyor. Yüksek ayarlarda da pek fark etmiyor zaten, GPU kullanımı yükseliyor sadece.

İnternetteki videolarda orta/düşük karışımı ayarlarda ortalama 80FPS veriyor. İkili kanal 16GB RAM kullanıldığında düşük ayarlarda ortalama 100FPS veriyor. Yüksek ayarlarda da pek fark etmiyor zaten, GPU kullanımı yükseliyor sadece.
Vega 8 o kadar kötü müymüş ya? Yoksa Valorant mı sorunlu?

Vega 8 o kadar kötü müymüş ya? Yoksa Valorant mı sorunlu?
Tam olarak bilemiyorum, 2 farklı test videosu izledim ikisinde de durum aynı. GPU kullanımı biraz düşük. Vega 8 değil de 3200G biraz kötü sanırım, Ryzen 5 4500U aynı performansı veriyor Vega 6 ile.

Olay 8GB olması değil, tek kanal RAM kullanılıyor olması. İşlemciler ikili kanal RAM'ler ile daha yüksek performans alırlar. Dahili GPU'nun kullanıldığını sanmıyorum, Vega 8 1080P çözünürlükte 144 FPS verebilecek bir GPU değil.
Evet bu doğru ancak şöyle ki Benchmarklarında 144 FPS'in üstünde alıyor(Tek kanal).

Tam olarak bilemiyorum, 2 farklı test videosu izledim ikisinde de durum aynı. GPU kullanımı biraz düşük. Vega 8 değil de 3200G biraz kötü sanırım, Ryzen 5 4500U aynı performansı veriyor Vega 6 ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Harbiden de öyleymiş. Ben mi fazla şey umdum, yoksa Valorant mı sorunlu acaba.

Evet bu doğru ancak şöyle ki Benchmarklarında 144 FPS'in üstünde alıyor(Tek kanal).
Hangi benchmark 144FPS gösteriyor? Toplam 3 tane izledim hepsi de 100FPS civarında dolaşıyor. 720p benchmarklara bakmadığınıza emin misiniz?
Ben mi fazla şey umdum, yoksa Valorant mı sorunlu acaba.
Valorant biraz daha işlemci gücüne dayalı, aynı LoL gibi. Her ne kadar ekran kartım 5500XT olsa da takım savaşlarında 120FPS civarına düşüyordu, o zamanlar işlemcim Ryzen 5 1600AF'idi tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı