RX 570 siyah ekran sorunu

xyztehlike

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Gigabyte RX 570 model ekran kartı aldım 2. el. Oyun esnasında Black screen denilen AMD'nin çok ünlü bir sorunuyla karşılaşıyordum. Hatta burada da konu açmıştım. Bu sorunu AMD driver üzerinden GPU saat hızını düşürerek çözdüm. Bu bana sorunun nerede olduğunu gösterir misiniz? PSU mu yetersiz yoksa başka bir şey mi?

İlk fotoğraf sorunun fotoğrafı, ikincisi nasıl çözdüğüm.

ekran kartı problemi.jpeg

saat hızı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı arızası olsa küçük bir undervolt işlemiyle düzelir miydi? PSU güç kaynağı, yani güç kaynağı mı düşük geliyordu acaba diye düşündüm. Cevaplar için teşekkürler.

Hocam yazıda da belirttiğim gibi sorun artık yaşanmıyor. Sorunu çözdüm. Sadece sorunun neyden kaynaklandığını merak ettim o yüzden soruyorum. Psu 550 watt high power marka bir psu.

Hocam yazıda da belirttiğim gibi sorun artık yaşanmıyor. Sorunu çözdüm. Sadece sorunun neyden kaynaklandığını merak ettim o yüzden soruyorum. Psu 550 watt high power marka bir psu.

Aynı PSU'ya da sahibiz, frekansı düşürürsem RDR 2 oynarken sıkıntı yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı