RX 570 siyah ekran sorunu

ege1234567

Centipat
Oyun veya bir programa girince siyah ekran veriyor. Bilgisayarın fişini çekip tekrar takıyorum (düğmeden kapanmıyor) açtığımda Windows logosundan sonra açılmıyor. Siyah ekran veriyor şu an hala kapanma korkusuyla yazıyorum. Bilen veya yaşayan varsa yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu "AMD FANBOYLARININ" suratına vurun benimde bir sonraki ekran kartım kesinlikle nvidia olacak zaten.

Kesinlikle önünden geçmem. Hatta şu anda NVIDIA kartlarına bakmaya başladım bile. 570 satacağım yenisini alacağım.
Bunu "AMD fanboylarının" suratına vurun benim de bir sonraki ekran kartım kesinlikle NVIDIA olacak zaten.

Evet ben NVIDIA fan boyu falan değilim. Zaten işlemcim de AMD ama ekran kartında bir türlü düzene giremediler.

Sorunu ekran kartında değil anakartdaymış en azından benimki (benim hatam PC açılıyor 5 10 dk sonra siyah bir ekran geliyor ve o ekran asla gitmiyor kasa çalışıyor fakat ekran siyah)

Aynı sorunu bende MSI RX 570 ARMOR 8G Ekran kartında yaşıyorum . yeni TUF GAMING X570 Plus Anakart aldım. yeni 16GB Kingston HYPERX DDR4 RAMve yeni AMD CPU R7 3800X aldım. sorun hala devam ediyor. zaten fabrikasyon güncel olmasına rağmen bu Ekran kartının biosunu güncellemeyi düşünüyorum. lakin çokta tedirginim doğrusu :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…