RX 570 siyah ekran

Bugra Karabudak

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı yeni aldım ama oyunlarda siyah ekran sorunu oluştu sonra DDU ile güvenli modda driver kaldırdım yükledim sorun biraz çözüldü ama ilk aylarda kasmayan oyunlar şimdi kasıyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı yeni aldım ama oyunlarda siyah ekran sorunu oluştu sonra DDU ile güvenli modda driver kaldırdım yükledim sorun biraz çözüldü ama ilk aylarda kasmayan oyunlar şimdi kasıyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Bende de RX570 var. Bu şey gibi mi bir şey yaparken birden bilgisayar donuyor ve ekran kararıyor ama fanlar sesi azalıyor. Hata bu mu?

Bende de RX570 var. Bu şey gibi mi bir şey yaparken birden bilgisayar donuyor ve ekran kararıyor ama fanlar sesi azalıyor. Hata bu mu?

Sen nasıl çözdün anlatır mısın?

DDU ile driveri kaldırın. Sonra bu driveri "adrenalin 2020 Edition 20.12.1 optional (WHQL)" kurun.

Öyle çözülmezse ne olur sorun ne olur?

Sen nasıl çözdün anlatır mısın?

Hatanın WattMan hatası olduğunu düşünüyorum. RX serilerinde bu WattMan olayı sıkıntı çıkarıyor. Evet bilgisayar gittiğinde bilgisayarı açıp kapatıyorum ve açtığımda masaüstüne direk sağ altta WattMan bidirimi geliyor. Sorun WattMan hatası büyük ihtimalle.

Hatanın WattMan hatası olduğunu düşünüyorum. RX serilerinde bu WattMan olayı sıkıntı çıkarıyor. Evet bilgisayar gittiğinde bilgisayarı açıp kapatıyorum ve açtığımda masaüstüne direk sağ altta WattMan bidirimi geliyor. Sorun WattMan hatası büyük ihtimalle.

Bende de bazen oluyor ama çok o bildirim gelmiyor. Peki nasıl düzeltilir?
Watman hatası nasıl çözülüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı