Satılık RX 570 STRIX 4 GB, H55 anakart ve X3440 işlemci

Zelmore

Kilopat
RX 570 STRIX O.C 4 GB ekran kartı sistemime uymadığı için satıyorum. 2 kez servise gitti sorun yok dendi ve garantisi devam etmekte. Kutusuyla birlikte göndereceğim. 675TL.

Xeon X3440 ve Esonic H55 anakart birlikte satıyorum. Çalışan sistemden söküldü. 300 TL.

Parçalarda mantıklı takas ve pazarlık değerlendirilebilir. Takas önceliğim ekran kartıdır, üstü altı konuşulur.

Dosya Ekleri

• IMG_20200303_230110.jpg
    IMG_20200303_230110.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 50
Servise gitme sebebi nedir?

Ekranımda kare kare piksel kutuları çıkıyordu, forumda post açtım ekran kartından kaynaklı dendi, servise gönderdim sorun yok dediler. Aynı süreç bir daha yaşandı, bilgisayarınızı kontrol edin dediler. Çaresiz kaldım açıkçası.
Asus'un kendi servisi bu arada.

Bahsettiğiniz şey driver sorunuydu diye hatırlıyorum. Donanımsal bir arıza değil. Eski sürümlerde ITX RX570 kartımda oluyordu ama yeni driver kurduktan sonra geçmişti.

Ekranımda kare kare piksel kutuları çıkıyordu, forumda post açtım ekran kartından kaynaklı dendi, servise gönderdim sorun yok dediler. Aynı süreç bir daha yaşandı, bilgisayarınızı kontrol edin dediler. Çaresiz kaldım açıkçası.
Asus'un kendi servisi bu arada.
Güncel driverı yüklediniz mi?

Bahsettiğiniz şey driver sorunuydu diye hatırlıyorum. Donanımsal bir arıza değil. Eski sürümlerde ITX RX570 kartımda oluyordu ama yeni driver kurduktan sonra geçmişti.

Eve geçince bir deneyeyim, ama düzeleceğini sanmıyorum.

Güncel driverı yüklediniz mi?
Yaklaşık 3 hafta önce denemiştim en son, denedigim zamandaki en güncel driverla denedim yine yaşanıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı