rcgrow Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Merhaba. AMD RX 570 ekran kartı driver ini yükledim ilk Windows güvenlik nedeniyle açmadı dosyayı sonra güvenliği kaldırıp denediğimde "bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatası verdi. Çözümü nedir?
Merhaba. AMD RX 570 ekran kartı driver ini yükledim ilk Windows güvenlik nedeniyle açmadı dosyayı sonra güvenliği kaldırıp denediğimde "bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatası verdi. Çözümü nedir?
Çözüm Caner Uncu 12 Şubat 2024 Dosyayı eksik veya hatalı indirmiş olmalısın. Dosyayı eksiksiz olarak indir, indirme yaparken bağlantı hatası falan alıyor musun? Çözüldü: RX 6600 sürücü kurarken "bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası veriyor Yeni bir PC aldım ve ekran kartım RX6600. AMD'nin resmi sitesinden driverını indirdim ama bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. www.technopat.net
Dosyayı eksik veya hatalı indirmiş olmalısın. Dosyayı eksiksiz olarak indir, indirme yaparken bağlantı hatası falan alıyor musun? Çözüldü: RX 6600 sürücü kurarken "bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası veriyor Yeni bir PC aldım ve ekran kartım RX6600. AMD'nin resmi sitesinden driverını indirdim ama bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. www.technopat.net
KS KS rcgrow Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #11 Caner Uncu dedi: Rica ederim, ağ hatası almayacak şekilde tekrar indir. Dediğim gibi çözülecektir. Sonucu bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Tekrar indirdiğimde bir hata vermedi. Kurulumu başarıyla yaptım. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Rica ederim, ağ hatası almayacak şekilde tekrar indir. Dediğim gibi çözülecektir. Sonucu bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Tekrar indirdiğimde bir hata vermedi. Kurulumu başarıyla yaptım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Şubat 2024 #12 rcgrow dedi: Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Tekrar indirdiğimde bir hata vermedi. Kurulumu başarıyla yaptım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
rcgrow dedi: Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Tekrar indirdiğimde bir hata vermedi. Kurulumu başarıyla yaptım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim