RX 570 takılma sorunu

Emnagrbs

Hectopat
Merhabalar, son birkaç gündür CS:GO veya herhangi bir oyun oynarken FPS yüksek olmasına rağmen takılmalar oluyor ve ses olarak "dırr" diye ses çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir bilgisi olan yardımcı olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, son birkaç gündür CS:GO veya herhangi bir oyun oynarken FPS yüksek olmasına rağmen takılmalar oluyor ve ses olarak "dırr" diye ses çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir bilgisi olan yardımcı olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben de önceki bilgisayarımda aynı kartı kullanıyordum. Aynı sorundan muzdariptim. Fakat bende ses sorunu yoktu. Ama o takılmayı bir türlü çözemedim.

Sistemi tam yazar mısınız.

Sıcaklık değerleriniz nedir?

En yüksek 72 derece oldu. Takılma olduğunda 65-70 derece arasıydı.

Ben de önceki bilgisayarımda aynı kartı kullanıyordum. Aynı sorundan muzdariptim. Fakat bende ses sorunu yoktu. Ama o takılmayı bir türlü çözemedim.

O dediğim ses olayı oyunu sesli oynadığım için takılma sese de yansıyordu. Sistem uzun zamandır bende Windows 10 güncellemesi yaptıktan sonra olmaya başladı.

Sistemi tam yazar mısınız?

• Ekran kartı: Gigabyte RX 570 Aorus.
  • Işlemci: AMD Ryzen 5 1500X.
  • Anakart: Gigabyte AB350M-D3V.
  • RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı