RX 570 8 GB LOL'de Takılma sorunu

400W yeterli gelir mi emin olamadım. Çünkü 150W çeken bir ekran kartı RX570. Belki yeter belkide sınırlarda dolaşıyor olabilirsiniz diğer bileşenler ile. Onun dışında indirdiğiniz şey sanırım anakartınızın grafik driverı ile ilgili. Site bende açılmadı. Yani pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. LOL'da 120-130 FPS altına düştüğüme pek rastlamadım dostum. Onun dışında anakartınızın BIOS güncellemelerini takip ediyor musunuz? Son sürüme güncellemek, sorun PSU'dan değilse işe yarayabilir.

400W yeterli gelir mi emin olamadım. Çünkü 150W çeken bir ekran kartı RX570. Belki yeter belki de sınırlarda dolaşıyor olabilirsiniz diğer bileşenler ile. Onun dışında indirdiğiniz şey sanırım anakartınızın grafik Driver'ı ile ilgili. Site bende açılmadı. Yani pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. LOL'da 120-130 FPS altına düştüğüme pek rastlamadım dostum. Onun dışında anakartınızın BIOS güncellemelerini takip ediyor musunuz? Son sürüme güncellemek, sorun PSU'dan değilse işe yarayabilir.

Yeni güncelleme gelmiş sanırım. Arkadaşım ile güncellemiştim bir önceki sürümü. Ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Biliyorsanız kısaca bahseder misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı