Çok düşürmüşsündür.
Hocam voltaj çok düşük. Voltajı 1060 düzeylerine getirir misiniz. Kartın stock voltajının ne olduğunu bilmediğim için tam değer veremiyorum ama 1060-1090 civarlarında sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Ve memory clock ayarlarını değiştirmenize gerek yok. Fabrika ayarlarında kalabilir.
Hocam voltaj çok düşük. Voltajı 1060 düzeylerine getirir misiniz? Kartın stock voltajının ne olduğunu bilmediğim için tam değer veremiyorum ama 1060-1090 civarlarında sorun çıkartmaz diye düşünüyorum. Ve Memory clock ayarlarını değiştirmenize gerek yok. Fabrika ayarlarında kalabilir.
Hocam format öncesinde bilgisayarı her kapatıp açtığınızda, prizden çekip geri takıp açtığınızda, veya mavi ekran yediğinizde AMD tekrardan stock ayarlar getiriyordur ve sizin haberiniz olmuyor olabilir. Veya AMD ile yaptığınızda bazen manuel ayarlar ile çalışmayabiliyor. Ne değişmiş olabilir bilmiyorum fakat düzeldiyse sevindim.Duzeldi gibi gorunuyor teşekkürler fakat benim anlamadigim format oncesi cok daha dusuk degerleri gorebiliyordum simdi neden boyle oldu anlamadim.
Format oncesi kullanimim 910 civarindaydi şu an 1000'de bile takiliyor anlayamadim. Ayrica Radeon sofrware ile yapinca ve degisiklikleri kaydet dedigim anda cokuyor.
Bende 960'ta kullanıyordum artık olmuyor en ufak voltaj değiştirmemde PC donuyor ve ekran tek renk oluyor mavi, turuncu vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.