GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ağustos 2020 #21 BalikŞuşişi dedi: İşte o verilen voltaj çok düşük olduğu için. Yeniden başlatma için ise güç ayarlarından "hızlı başlatma" adındaki ayarı kapatarak çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapmıştım. Belki karta az voltaj geldiği için otomatik olarak öncekine alıyordur.
BalikŞuşişi dedi: İşte o verilen voltaj çok düşük olduğu için. Yeniden başlatma için ise güç ayarlarından "hızlı başlatma" adındaki ayarı kapatarak çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu yapmıştım. Belki karta az voltaj geldiği için otomatik olarak öncekine alıyordur.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 3 Ağustos 2020 #22 GreatArcher dedi: Onu yapmıştım. Belki karta az voltaj geldiği için otomatik olarak öncekine alıyordur. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. Silikonunuz kalitesizmiş.
GreatArcher dedi: Onu yapmıştım. Belki karta az voltaj geldiği için otomatik olarak öncekine alıyordur. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. Silikonunuz kalitesizmiş.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ağustos 2020 #23 BalikŞuşişi dedi: Öyle zaten. Silikonunuz kalitesizmiş. Genişletmek için tıkla... Ne silikonu?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 3 Ağustos 2020 #24 GreatArcher dedi: Ne silikonu? Genişletmek için tıkla... O genel bir terimdir. Şanssızmışsınız yani. Mesela şey gibi sizin ekran kartınızın aynısını alıp daha stabil bir undervolt da yapabilirim yapamayadabilirim. Tamamen şans işi. O şansa da silikon diyoruz.
GreatArcher dedi: Ne silikonu? Genişletmek için tıkla... O genel bir terimdir. Şanssızmışsınız yani. Mesela şey gibi sizin ekran kartınızın aynısını alıp daha stabil bir undervolt da yapabilirim yapamayadabilirim. Tamamen şans işi. O şansa da silikon diyoruz.