RX 570 ve i3 9100F God of War performans testi

Thapena

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2020
Mesajlar
305
Arkadaşlar bugün oyunu yükledim benimle aynı sisteme sahip olanlar veya merak edenler varsa performans testini paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Elinize sağlık. Hangi ayarlar hocam?
 
Bu donanımlara benzer olarak elimde i5-7500 ve GTX 1060 6GB var. Karşılaştırma olsun diye buraya ekran kartlarını swaplayıp test ettikten sonra da ayrıca paylaşabilirim. Tabii ayarları da söylerseniz benzer sistem kullanıcılarının fikir edinmesi açısından iyi olur.
 
Bu donanımlara benzer olarak elimde i5-7500 ve GTX 1060 6GB var. Karşılaştırma olsun diye buraya ekran kartlarını swaplayıp test ettikten sonra paylaşabilirim. Tabii ayarları da söylerseniz benzer sistem kullanıcılarının fikir edinmesi açısından iyi olur.
Ben de oyunu alınca GTX 1650S, Ryzen 3 3100 ve 2x8 GB RAM'li sistemin performansını paylaşabilirim.
 
30 FPS'ye kilitleme seçeneği var mı? RDR2'de Vsync ayarını 30 FPS'ye limitleyince oyunun gideri oluyordu. Oturup 100 saat 30 FPS oynamıştım. Bunda durum nasıl? Çok rahatsız eder mi 30 FPS?
30 fps altına düşmedikçe çok rahatsız etmiyor. Akıcı değil fakat oynanmayacak gibi de değil bu oyun için değer. 30 fps seçeneği var.
 
30 FPS altına düşmedikçe çok rahatsız etmiyor. Akıcı değil fakat oynanmayacak gibi de değil bu oyun için değer. 30 FPS seçeneği var.
Sağ olun cevaplarınız için. Peki klavye+fare ile 30 FPS oynamak akıcılığı çok zedeler mi?
Gamepad ile daha yavaş dönüldüğü için kasma hissiyatı azalabilir. Ancak fare ile hızlıca çevirince kasma hissiyatı artabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı