Merhaba arkadaşlar. İki gün önce RX 570 8 GB aldım. İlk gün ltra ayarda Mordhau oyununu 60 FPS'in altına düşmeden oynadım. Bugün oyuna girdiğimde aşırı bir FPS drop yedim. Oynamak cidden çok zor. Grafikleri düşürdüm yine aynı.
Değerler:
GPU: %15 -20
CPU: %90 95
CPU Sıcaklık 65 70
Ayrıca Antalya'da oturuyorum o yüzden ayrı bir sıcaklık var. Doğru düzgün soğutma sistemim yok. Ekstra kasa fanı 1 tane var kapakları açık vaziyette açık bir alanda tutuyorum. Sistemi alta yazıyorum.
Merhaba arkadaşlar. İki gün önce RX 570 8 GB aldım. İlk gün Ultra ayarda mordhau oyununu 60 FPS'in altına düşmeden oynadım. Bu gün oyuna girdiğimde aşırı bir FPS drop yedim. Oynamak cidden çok zor. Grafikleri düşürdüm yine aynı.
Değerler:
GPU: %15 -20
CPU: %90 95
CPU Sıcaklık 65 70
Ayrıca antalyada oturuyorum o yüzden ayrı bir sıcaklık var. Doğru düzgün soğutma sistemim yok. Ekstra kasa fanı 1 tane var kapakları açık vaziyette açık bir alanda tutuyorum. Sistemi alta yazıyorum.
Benzer şekilde şimdiye dek en az 10 kasa yaptım. GPU'nun en az %90'nını besler. Sizde birşeyler ters gitmekte. CPU %90/95 de iken GPU en az %75/80 olması lazım. Sorununuzu ayrıntıları görmeden bir şey diyemeyeceğim.
Arkadaşlar sabah acele ile bir defa daha denedim.Dün son çare olarak ekran kartı ayarlarını sıfırladım bir şey değişmedi.Isıdan kaynaklanabilir mi ? Dün hava inanılmaz sıcaktı.Sabah 2 dakika içinde sıkıktı yaşamadım.
Arkadaşlar sabah acele ile bir defa daha denedim.Dün son çare olarak ekran kartı ayarlarını sıfırladım bir şey değişmedi.Isıdan kaynaklanabilir mi ? Dün hava inanılmaz sıcaktı.Sabah 2 dakika içinde sıkıktı yaşamadım.
Attığınız görselden ısı değerlerini göremeyiz, ancak işlemci %48 kullanımda ekran kartını besleyebiliyorsa sorun yoktur. Oyunda kasma veya drop yaşıyor musunuz?