Arkadaşlar yeni bir monitör aldım, bağlantısını HDMI ile yaptım, 3 metrelik markasını bilmediğim ucuz bir kablo aldım bölgemde bulamadığım için, monitördeki görüntü 5 veya 10 dk ara ile anlık olarak kapanıp açılıyor, kapandığında ise en fazla 3 sn kapalı kalıyor.
Şimdi bir şey fark ettim. Bilgisayarın ara kablosunda ısıtıcı takılı. Bu ısıtıcıyı açtığımda görüntü sık gidip geliyor. Kapattığımda ise uzun aralıklarda gidip gelme yapıyor. Ara kablosu ile alakalı bir sorun olma ihtimali var mıdır?
Şimdi bir şey fark ettim. Bilgisayarın ara kablosunda ısıtıcı takılı. Bu ısıtıcıyı açtığımda görüntü sık gidip geliyor. Kapattığımda ise uzun aralıklarda gidip gelme yapıyor. Ara kablosu ile alakalı bir sorun olma ihtimali var mıdır?
Teşekkürler. Kırsal bölgede olduğum için kolay ile parça bulamıyorum, elime ulaşması uzun sürüyor bu yüzden konu açtım. Sorunu tam olarak, belirlemek için sizlerden yardım istedim.
Teşekkürler. Kırsal bölgede olduğum için kolay ile parça bulamıyorum, elime ulaşması uzun sürüyor bu yüzden konu açtım. Sorunu tam olarak, belirlemek için sizlerden yardım istedim.
Kullandığım ara kablosunu kalın bir kablo ile değiştirdim. ısıtıcı kullanmadığım da ekran gitmiyor.
Isıtıcıyı kullandığım zaman tekrar gidip geliyor. Konuyu kapata bilirsiniz sorun sanırım evimdeki elektrik ile alakalı ama yine monitör'ün kapanıp açılması biraz garip geldi.