Çözüldü RX 570 ve R3 3100 sistemde oyun performansı düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Monstar21

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce bilgisayarımı kapattıktan sonra sabah bilgisayarımı açtığımda bilgisayarım düzgün çalışmamaya başladı oyunlarda kasma ve masaüstünde kasmalar başladı.

ss...png

Çözüm
FiveM'in yeni halini pek bilmiyorum ama o işlemci 4 Core 8 threads yani %100 çalışmaması gerekiyor. Görev Yöneticisi'nden detaylı fotoğraf atabilir misiniz?

Yardımların için teşekkürler antivirüs programı kurdum ve bilgisayarımı tarattım ve bilgisayarımda virüs çıktı o yüzden bu kadar yavaşlıyormuş.
FiveM'in yeni halini pek bilmiyorum ama o işlemci 4 Core 8 threads yani %100 çalışmaması gerekiyor. Görev Yöneticisi'nden detaylı fotoğraf atabilir misiniz?

FiveM'i açınca kasıyor hem de çok fazla zar zor SS alıp atabildim kusura bakma.

Dosya Ekleri

• görev y..PNG
    görev y..PNG
    41,2 KB · Görüntüleme: 46

Yardımların için teşekkürler antivirüs programı kurdum ve bilgisayarımı tarattım ve bilgisayarımda virüs çıktı o yüzden bu kadar yavaşlıyormuş.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı