RX 570 ve R5 1600 sistem alınır mı?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba, kolay gelsin. Görseldeki sistemi almayı planlıyorum. 4K'ye bırakıyor (HDD siz). Sizce bu para verilir mi yoksa RX570'li daha iyi bir sistem bulunur mu bu fiyata? 1 -2 yıl idare etse yeter beni.

Ek olarak oynamak istediğim oyunlar: RDR 2 düşük ayarlar açsa yeter. The Witcher 3, Mortal Kombat, Valorant, tomb rider serisi, plantet zoo, Forza, FIFA vb. tarzı oyunlar.

Belki ilerleyen zamanlarda küçük bir M.2 SSD ve ek 8 GB RAM alabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 68
  • dd.PNG
    dd.PNG
    263,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kolay gelsin. Görseldeki sistemi almayı planlıyorum. 4K'ye bırakıyor (HDD siz). Sizce bu para verilir mi yoksa RX570'li daha iyi bir sistem bulunur mu bu fiyata? 1 -2 yıl idare etse yeter beni.

Ek olarak oynamak istediğim oyunlar: RDR 2 düşük ayarlar açsa yeter. The Witcher 3, Mortal Kombat, Valorant, tomb rider serisi, plantet zoo, Forza, FIFA vb. tarzı oyunlar.

Alınır 4K ya.

Güzel gibi, eğer temiz cihazsa alınır. Dediğin oyunları kaldırır, ama 1-2 yıl sonra en iyi oyunları açmasını beklemeyin.

Bütçe artarsa bunu almanızı öneririm:
Artmazsa attığınız alınır.

Bütçe artarsa bunu almanızı öneririm:
Artmazsa attığınız alınır.

İşlemci + ekran kartı daha kötü RX 570 daha iyidir 2 artı yani var SSD olması ve sıfır olması.

1-2 yıl sonra değil 3-4 yıl sonra da yeni oyunları açacaktır bu sistem. Ancak muhtemelen 1080p düşük ayarlar için yeterli olacaktır o kadar süre geçtikten sonra.

Dostum 1-2 yıl sonra çıkacak en üst düzey oyunları, 30FPS üstü oynatacağını sanmam. RX 570 zaten eski bir kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı