RX 570 ve Ryzen 5 1600 Sistem Toplama

Al kardeşim en mantıklı budur bence bütçen için.

Arkadaşlar bakın her konuda hatırlatıyorum Ryzen 5 ile A320 kullanılmaz diye. Recep Baltaş da bir konuda Ryzen 5 ile A320 kullanıp sorun yaşayan bir arkadaşa öneriyi forumdan aldıysa, öneren kişiyi banlayacaklarını söyledi. Mesajı bulup paylaşacağım.
Powerboost PSU ve kronik sorunlu Sandisk'i ben önermedim. Benim attığım kasa çok daha iyi.

İtopya üzerinde seçenek çok az. PSU ile alakalı sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa onu başka siteden alsın. Veya bütçe arttırsın. PSU en azından 80+ yani bir dayanağı var. Ayrıca kronik sorunlu olarak Sandisk ile Adata'yı karıştırdınız sanırım.

Edit: Mesaj

İtopya üzerinde seçenek çok az. PSU ile alakalı sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa onu başka siteden alsın. Veya bütçe arttırsın. PSU en azından 80+ yani bir dayanağı var. Ayrıca kronik sorunlu olarak Sandisk ile Adata'yı karıştırdınız sanırım.
Powerboost PSU'daki 80+ ibaresinin dayanağı yok. Göz boyamaktan başka bir şey değil. Attığım kasadaki PSU'nun verimliliği gayet yüksek. 12V üzerinden 456W veriyor. 80+ olmaması sadece faturayı biraz etkiler. Sandisk SSD'ler de sorunlu. Düşük yazma hızı sorunu ile ilgili bir sürü konu açıldı.

Powerboost PSU'daki 80+ ibaresinin dayanağı yok. Göz boyamaktan başka bir şey değil. Attığım kasadaki PSU'nun verimliliği gayet yüksek. 12V üzerinden 456W veriyor. 80+ olmaması sadece faturayı biraz etkiler. Sandisk SSD'ler de sorunlu. Düşük yazma hızı sorunu ile ilgili bir sürü konu açıldı.

Kronik sorun her seride olacak diye bir şey yok. Zaten o sistem de aceleyle topladığım bir sistemdi. Bütçe artarsa her şey çözülür. Bütçe ve istenilen özelliklerin pek tutarlı olmadığı aşikar. Biraz yükseltilmeli. Az sonra bir sistem daha toplar atarım.

Arkadaşlar bakın her konuda hatırlatıyorum Ryzen 5 ile A320 kullanılmaz diye. Recep Baltaş da bir konuda Ryzen 5 ile A320 kullanıp sorun yaşayan bir arkadaşa öneriyi forumdan aldıysa, öneren kişiyi banlayacaklarını söyledi. Mesajı bulup paylaşacağım.

Edit: Mesaj
Hocam arkadaş özelleştirme yapabilir. B450 tabi ki daha iyi. Yükselttiği takdirde 2622 TL oluyor fiyat.

Hocam arkadaş özelleştirme yapabilir. B450 tabi ki daha iyi. Yükselttiği takdirde 2622 TL oluyor fiyat.

Kasa ve SSD değiştirilmeli hocam. Adata SU630 ve 650 serileri kronik sorunlu. Sorunlu seri de olmayabilir ama bana sorunlu seriyi elden çıkarmaya çalışıyorlarmış gibi geldi. Kasa da pek kaliteli değil. Dediğim değiştirmelerle sistem çok rahat alınır.

----------Edit----------

RAM: 8GB 3200MHz
Kasa zevk işi kafanıza göre bütçe için değiştirebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-10-23-21-00-47-390_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-10-23-21-00-47-390_com.android.chrome.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı