Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
![]()
Buff 1680 [Yavuz Selim] | R5 1600 RX 570 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Buff 1680 [Yavuz Selim] | R5 1600 RX 570 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Al kardeşim en mantıklı budur bence bütçen için.
![]()
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar bakın her konuda hatırlatıyorum Ryzen 5 ile A320 kullanılmaz diye. Recep Baltaş da bir konuda Ryzen 5 ile A320 kullanıp sorun yaşayan bir arkadaşa öneriyi forumdan aldıysa, öneren kişiyi banlayacaklarını söyledi. Mesajı bulup paylaşacağım.
Powerboost PSU ve kronik sorunlu Sandisk'i ben önermedim. Benim attığım kasa çok daha iyi.
İtopya üzerinde seçenek çok az. PSU ile alakalı sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa onu başka siteden alsın. Veya bütçe arttırsın. PSU en azından 80+ yani bir dayanağı var. Ayrıca kronik sorunlu olarak Sandisk ile Adata'yı karıştırdınız sanırım.
Edit: Mesaj