RX 570 ve Ryzen 5 2500X sistem Ghost Recon Breakpoint'de kaç FPS alır?

Chavox

Centipat
Yer
Turkiye
Arkadaslar az once breakpoint aldım. RX 570 ile High ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ortalama kaç FPS alırım?

Sistem.
MSI Armor RX 570 4 GB.
Corsair 8 GB RAM.
Ryzen 2500X 3.8 GHz.
B450M anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ayarlarda 60FPS oynarsınız ki zaten satın almışsınız indirip kendinizin görmesi daha sağlıklı olur.

Yüksek ayarlarda 60FPS oynarsınız ki zaten satın almışsınız indirip kendinizin görmesi daha sağlıklı olur.

60 nasıl alsın hocam gözünüzü seveyim. Yukardaki videoda Low ayarda bile 60 fps'yi zar zor görüyor. High ayarda 60 fps ile oynarsın diyorsunuz

Oyunun beta halinden bir test Ubisoft oyunları ilk çıktığı zaman özellikle optimizasyon sıkıntısı doğurur. AC Origins'i 15FPS oynadığımı hatırlıyorum bunun dışında doku ayarları yüksek bırakılıp diğer ayarlar orta seviye çekildiğinde grafik anlamında bir kayıp aman aman gerçekleşmeyecektir.
60 nasıl alsın hocam gözünüzü seveyim. Yukarıdaki videoda Low ayarda bile 60 FPS'yi zar zor görüyor. High ayarda 60 FPS ile oynarsın diyorsunuz.

Arkadaş oyunu zaten satın almış. Kendisi görür değerleri bunu belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…