Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım oyunlar orijinal ama anlamıyorum neden böyle oluyor arkada çalışan uygulama var %30 falan kullanıyor CPU ama onu kapatsam bile değişen bir şey olmuyor CPU kullanımı düşüyor ama droplar devam ediyor.
Yok o program virüslü değil yeni güncelleme geldiği öyle olmuştu düzelttiler kapatsam bile durumaynı.
Son çare format atacağım ama 3 tane disk var hepsinemi atayım yoksa Windows'un kurulu olduğuna atsam yeterli olur mu?
O kapalıyken oyun içi kullanımları atın o zaman. Daha doğru değerler görmüş oluruz. Ayrıca PSU modeli ne? Sistemde SSD var mı? Oyun açıkken görev yöneticisinden disk kullanımına bakın.
İlk sayfada ekleme yaptım bunlara 1 SSD 1 M.2 SSD 1 HDD var. Dediğim gibi kapalı iken tek fark CPU kullanımı %70-%80 arası başka fark yok durum aynı. 550W PSU var. Windows SSD'ye kurulu.
İlk sayfada ekleme yaptım bunlara 1 SSD 1 M.2 SSD 1 HDD var. Dediğim gibi kapalı iken tek fark CPU kullanımı %70-%80 arası başka fark yok durum aynı. 550W PSU var. Windows SSD'ye kurulu.