RX 570 ve ViewSonic VX2257 görüntü sorunu

Kalphsonn

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gigabyte RX 570 ekran kartım var yaklaşık 1 hafta önce aldım. 4-5 gün boyunca HDMI to VGA dönüştürücü ile VGA girişli bir monitörle kullandım böyle bir sorun yoktu. ViewSonic VX2257 monitöre geçtim iki gün önce ilk gün hiçbir sıkıntı yoktu ama bugün böyle olmaya başladı.
Ekran kartının Memory clock değerini MSI Afterburner ile kademe kademe arttırmayı denerken 1985 değerine gelince ekran pikselleşip sistem restart atmıştı dün. Acaba karta zarar mı verdim yoksa monitörle mi alakalı anlamadım.
League of Legends oynarken hatta oyunda değil de lobisindeyken bile böyle oluyor. Başka oyunlarda başıma gelmedi. Takım savaşı veya obje olarak kalabalık yerlere ekranı çektiğim zaman anlık olarak görüntü ya bu şekilde kayıyor ya da direkt mavi, kırmızı, yeşil pikseller olarak bozuluyor.
HDMI kablosunu değiştirdim fayda etmedi. V-Sync kapatıp açıyorum ayarları değiştiriyorum yine aynı bir şey değişmiyor.
Nasıl çözerim bu sorunu? Monitör ile mi yoksa ekran kartıyla mı alakalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda sıkıntı yoksa hextech onarım aracıyla LOL'ü onarmayı deneyebilirsin.

Başka oyunlarda sıkıntı yoksa hextech onarım aracıyla LOL'ü onarmayı deneyebilirsin.
Sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı bu durum çok canımı sıkıyor.
Sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı bu durum çok canımı sıkıyor.
Tüplü monitörler açılırken hani şöyle bir titrerlerdi ya, onun gibi oluyor kendi kendine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…