Çözüldü RX 570 VGA'da Titreme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dswe

Decapat
Geçen hafta Sapphire Nitro+ RX 570 4GB modelini aldım. Kartı HDMI ile TV'ye takıp sorunsuzca kullanabiliyorum fakat HDMI - VGA dönüştürücü ile monitörümde kullanmak istediğim zaman görüntüde acayip bir titreme oluyor ve kullanılmıyor. Titreme ilk açılıştan BIOS ekranından itibaren başlıyor. Çok kaliteli kablolar denedim ama nafile. Var mı bir çözümü olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DVI to VGA ile sonuç aynı geldi fakat DP to VGA ile çözüldü görüntü alabildim.
Monitörden kaynaklanıyor. Kasanın bağlı olduğu prizden farklı bir prizde deneyin.
Göze alıyorsanız, monitörün fişindeki topraklama kısımlarını bantla kapatarak kullanın.

2 farklı dönüştürücü denedim sonuç aynı. Şimdi DP to VGA ve DVI to VGA siparişi verdim. Onlarıda denedikten sonra olmazsa monitör almayı düşünüyorum. Sorun dönüştürücüde değil, ayrıca pc açılışında bios'ta normalde bi resim geliyordu o ekranda görüntüler bozuk. Aşağıdakine benzer bir görüntü geliyor ama yazıya geçince düzeliyor.
DSC_0784.jpg

Kartın VGA çıkışında sorun var o zaman garantiye gönderebilirsiniz.Uğraşmak istemiyorsanız yeni monitör alın en sağlıklıdı FreeSync almayı unutmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı