RX 570 Video Sinyali Yok Sorunu

obey00

Hectopat
Bilgisayarı açtıktan sonra (bazen) anında monitörde görüntü gidiyor. Monitörde "sinyal yok uyku moduna geçiliyor) gibi bir yazı geliyor ancak bilgisayar kapanmıyor, bilgisayar çalışmaya devam ederken birden böyle oluyor arada.
Sorun ne olabilir sizce?
-Bilgisayar 1 haftalık-
RX 570 ARMOR ekran kartı var, Philips'in monitörü var (daha önce laptop ile kullandığım monitör, herhangi bir sıkıntısı yok)

Kabloyu kontrol edebilirsin monitör ün sağlam olduğunu düşünüyorsan ekran kartının giriş çıkışlarında da sorun olabilir atıyorum vga ı kullanıyorsan hdmi portunu bi dene

Kabloyu kontrol edebilirsin monitör ün sağlam olduğunu düşünüyorsan ekran kartının giriş çıkışlarında da sorun olabilir atıyorum vga ı kullanıyorsan hdmi portunu bi dene
HDMI kullanıyorum, kabloda da monitörde de bir sorun yok çünkü laptopu da bu kablo ve bu monitör ile bağlayıp kullanıyordum.
Ekran kartı da daha sıfır cihaz 1 haftalık, böyle bir sorun olması ilginç

HDMI kullanıyorum, kabloda da monitörde de bir sorun yok çünkü laptopu da bu kablo ve bu monitör ile bağlayıp kullanıyordum.
Ekran kartı da daha sıfır cihaz 1 haftalık, böyle bir sorun olması ilginç
Ekran kartının farklı bir porrunu deneyebilirsin vga girişi varsa bi kablo alıp bakabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı