RX 570 vs 1050Ti

Ezerboi

Kilopat
Arkadaşlar daha önce tonla bu tarz konu açıldığını biliyorum ama benim sorum farklı olacak. 2.el cihaz topladığım için sorma gereğinde bulundum.

600 liraya 3 sene garantisi kalmış Zotac 1050Ti mi alayım yoksa 650 liraya 19 ay garantili Sapphire RX 570 mi? (RX ev kullanıcısı mining yapılmadığını biliyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır alsan RX570 alınabilir(Ben aldım pişmanım) ama 2.el alıyorsun bu kartlar genelde mining için kullanıldı. Mining yapılsa dahi satıcılar gizliyor. 1050Tİ almak daha mantıklı en azından kafan rahat olur. Watman hatası ısınma ,sorunları vb. da uğraşmamış olursun.

Arkadaşlar daha önce tonla bu tarz konu açıldığını biliyorum ama benim sorum farklı olacak. 2.el cihaz topladığım için sorma gereğinde bulundum.

600 liraya 3 sene garantisi kalmış Zotac 1050Ti mi alayım yoksa 650 liraya 19 ay garantili Sapphire RX 570 mi? (RX ev kullanıcısı mining yapılmadığını biliyorum.)
RX 570 daha performanslı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı