RX 570 vs GTX 1050 Ti

Hangisi ?

• RX 570 8GB

Oy: 139 50,5%
  • 1050 Tİ

Oy: 44 16,0%
  • RX 570 4GB

Oy: 92 33,5%

• Oy verenlerin toplamı
    275
Kutusu açılmamış zarar görmemişse emin olmamakla birlikte böyle bir hakkınız vardır diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi çok da emin değilim.
Ben böyle şeylere çok kızıyorum, tanıdığınız olduğu halde değiştirememenizi geçtim tanıdığınız olduğu için değiştiremiyorsunuz. Siz onu tanıyorsunuz böyle bir nezaket gösteriyorsunuz da o sizi tanımıyor mu ki işinizi görmüyor. Neyse iyi günlerde güle güle kullanın sonuçta öldürmeyecektir bu işlemcide.

Yok hocam kutu olduğu gibi duruyor 2 gün önce gittim baktım hatta. Hani toptancısından alıyor iade etme şansı da var gerçi de uğraşmak istemiyor anladığım kadarıyla zaten. Ben de fazla üstelemek istemiyorum. Hocam sonuç olarak hangi ekran kartını almamı tavsiye ederseniz ?
Ben oyun oynarken sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası. Örnek veriyorum lol,cs go, witcher,battlefield gibi oyunlarda medium da olsa low da olsa darboğaz olmadan takılmadan oyun oynamak istiyorum rahat bir şekilde. Benim için önemli olan o

LoL, CS:GO gibi oyunlar grafik istemeyen oyunlar olduğu için ekran kartı kendini bilerek kullanmayacak. Bu arada darboğaz sisteme zararlı olduğunu düşünüyorsanız, sisteme bir zararı yoktur.
İşlemcini iade etmek için üstelemek gerekiyorsa yarın ilk işin o olsun.

LoL, CS:GO gibi oyunlar grafik istemeyen oyunlar olduğu için ekran kartı kendini bilerek kullanmayacak. Bu arada darboğaz sisteme zararlı olduğunu düşünüyorsanız, sisteme bir zararı yoktur.
Yok ondan değil hocam. Hani ben akıcı bir şekilde oynamak istiyorum oynayacağım oyunu
Örnek veriyorum battlefield,cod,witcher,nba vs gibi oyunları takılmadan,bir sorun olmadan oynamak istiyorum önemli olan benim için o . O yüzden ekran kartı konusunda kararsızım

rx 580 aldığımı farzediyorum, Lol,cs go gibi oyunlarda darboğaz yaşanır mı ?
LOL de yaşamazsın 150 FPS civarında oynamıştım iyi hatırlıyorum. Kısacası işlemciye yük binen oyunlarda darboğaz yaşadım. Sende yaşarsın.

LOL de yaşamazsın 150 FPS civarında oynamıştım iyi hatırlıyorum. Kısacası işlemciye yük binen oyunlarda darboğaz yaşadım. Sende yaşarsın.
Battlefield 1 MP oyuncusuysan benim gibi o işlemci ile unutucan bi kere! 4 tane ekran kartı değiştirdim sırasıyla gtx 1060 3gb-6gb, gtx 1050ti, rx 570 8gb ve hepsiyle darboğaz yaşadım. Sonra gtx 750ti aldım low ayarlarda işlemci ile ekran kartını %99'da sabitleyebilinip darboğazı ortadan kaldırdım. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır kullanan ve deneyen biri olarak söylüyorum.

Valla hocam en fazla 500 tl bütçem var işlemci için öyle diyeyim ? değiştirebildim diyelim. Ne alınabilir ki ?
Valla hocam bf 1 mp de videolarda falan hiç sorun olmuyordu. Darboğaz olmuyordu yani. Gta 5 bf1 witcher vs vs.

Yok ben işlemciyi elden çıkaramıyorum sürekli g4560 kullanacağım dersen o işlemciye ölü yatırıma gerek yok 4$ indirim kuponuyla birlikte toplam 287TL'ye bundan alırsın benim gibi bakarsın keyfine darboğaz olmadan hemde!
Tahmini Teslimat Zamanı
Sen o videolara aldanma paşa, Ben bizzati denedim karar yine de senin. O işlemciye bir şey gömülmez GTX 1050Ti bile!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…