RX 570 vs GTX 1650 minimum FPS değerleri

BeritKaan

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
Merhaba, konu ile ilgili merak ettiğim bazı şeyler sistemime ileri de ekleme yapacağım. Grafik kartlarında seçimler yaptım ve karşıma RX 570 ve GTX 1650 çıktı. Maksimum FPS değerlerinde RX 570 halen iyi sonuçlar verdiğini gördüm fiyat olarak da gayet iyi. Fakat merak ettiğim konu bu 2 kart arasında minimum FPS değerleri yabancı dilim yok dolayısı ile yabancı kaynaklara bakamıyorum. Türkçe kaynaklarda tam net bilgi bulamadım sadede geleyim bu 2 kart arasında hangisi alınmalı? Minimum FPS değeri önemli benim için önemli hale geldi. Özellikle Technopat'ın yayınladığı %1 ve %0,1 videosundan sonra, hangi daha iyi fan boyluk olmasın tarafsız bir öneri istiyorum okuduğunuz için teşekküler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 almalısınız. %1 ve %0.1 FPS'in anlık düşmesi genelde stabil ve darboğazsız sistemlerde yaşanmaz. RX 570 hem daha performanslı hem de daha ucuz. Ek olarak 1650'ye o parayı verebiliyorsanız aynı fiyata neredeyse RX 580 var. Çok daha iyi olacaktır. İçiniz rahat olsun sorun yaşamazsınız stabil bir sistemle.

Ekran kartında takılmalar ya VRAM yetmezse olur ya da sürücü sorunu varsa olur. Bunlar sağlamdaysa bilgisayarın diğer parçaları drop yaratır. 570 daha iyidir ancak bekleyin 1660 Super 150 dolar olacak söylentileri var. 4 GB kart fazla önermiyorum artık.

Son düzenleme:
Merhaba, konu ile ilgili merak ettiğim bazı şeyler sistemime ileri de ekleme yapacağım. Grafik kartlarında seçimler yaptım ve karşıma RX 570 ve GTX 1650 çıktı. Maksimum FPS değerlerinde RX 570 halen iyi sonuçlar verdiğini gördüm fiyat olarak da gayet iyi. Fakat merak ettiğim konu bu 2 kart arasında minimum FPS değerleri yabancı dilim yok dolayısı ile yabancı kaynaklara bakamıyorum. Türkçe kaynaklarda tam net bilgi bulamadım sadede geleyim bu 2 kart arasında hangisi alınmalı? Minimum FPS değeri önemli benim için önemli hale geldi. Özellikle Technopat'ın yayınladığı %1 ve %0,1 videosundan sonra, hangi daha iyi fan boyluk olmasın tarafsız bir öneri istiyorum okuduğunuz için teşekküler.
RX 570 daha iyibir performans sağlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı