Konu sahibi arkadaş bir şey satın almıyor. Bunun bir AMD-NVIDIA tartışmasına dönmesi için can atıyorum zaten, yapmayın.
Keşke dönse. Bir gömeceğim o AMD'yi var ya, üff. Akıllara zarar

Konu sahibi arkadaş bir şey satın almıyor. Bunun bir AMD-NVIDIA tartışmasına dönmesi için can atıyorum zaten, yapmayın.
Nvidia adamdir gerisi heyecandir.AMD ekran kartlarını sevmiyorum.
NVIDIA adamdir gerisi heyecandir..
(evet ben bir NVIDIA fanboyuyum.)
Üstün bilgi birikimimi her zaman konuştururum, ancak senin için aynı şey geçerli değil gördüğüm kadarı ile.
Bütün video boyunca 5 FPS fark mı gördün? Demek ki bilgi birikimi dışında bir de görme konusunda sorunların var. VBIOS ile 570 BIOS'u atmak sandığın gibi dağlar kadar FPS kazandırmıyor. VBIOS işlemine karışlık RX 570'e O.C yapılır olur biter. Senin edindiğin tek tük bilgiler sadece bu forumdan olacak ki, katılım tarihin ile hava atıyorsun. Sahip olduğun tek tük bilgileri tek bir kaynaktan edinmiş olmana da üzüldüm.RX 570 67 fps alırken RX470 62 fps almış bayağı bir uçurum varmış gerçektende,vbios işlemini de bilmiyorsundur. Forum'a bugün katılan birinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim zaten.
" Bugün katılan birisinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim" demişimBütün video boyunca 5 FPS fark mı gördün? Demek ki bilgi birikimi dışında bir de görme konusunda sorunların var. VBIOS ile 570 BIOS'u atmak sandığın gibi dağlar kadar FPS kazandırmıyor. VBIOS işlemine karışlık RX 570'e O.C yapılır olur biter. Senin edindiğin tek tük bilgiler sadece bu forumdan olacak ki, katılım tarihin ile hava atıyorsun. Sahip olduğun tek tük bilgileri tek bir kaynaktan edinmiş olmana da üzüldüm.
Sadece hız aşırtılmış modeli mi? Bilgisiz olduğun buradan belli. 570 çoğu oyunda 10 FPS'e kadar fark atıyor, her sürücü ile daha da güçleniyor. Öteki taraftan 470 1050Ti ve 1060 3 GB arası bir kart."Bugün katılan birisinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim" demişim
okuduğunu da anlamıyorsun demek ki. Vbios işlemine karşılık neden 570'e hıza aşırtılsın. Her iki modelde birebir aynı GPU mimarisine sahip hatta birebir aynı grafik işlemcilerine sahipler. RX 570 GPU saat hızı(MHz) biraz daha yüksek, yani RX 470 in sadece hız aşırtılmış modeli bunu dahi bilmeyen bir şahısla tartışmaya giriyorum benim hatam!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.