RX 570 vs. GTX 1650 Super

Kvnc44

Hectopat
Arkadaşlar 1050 GTX Ti sipariş verdim bazı arkadaşların olumsuz yorumlarından dolayı iade ettim. Şimdi RX 570 ve super 1650GTX arasında kaldım. Sizce sistemime en uygun ve performanslı az darboğaz olan oyunları kasmayan hangisi olur?
İşlemcim: i7 870.
8 GB RAM 1333 MHz.
500 GB HDD WD.
120 GB SSD Kingston.
500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 sorunlarını duydum şikayet eden çok?
Bütün modellerin sorunu var aslında. Nvidia tarafına baktığımızda bile sorun yaşayanlar vardır elbet. Ama tabi sosyalde AMD tarafında sıkıntı yaşayanlarda fazla. Yani size tavsiyem madem RX 570 alacaksınız, RX 570'e ait en sorunsuz ve kronik bir sıkıntısı olmayan modeli tercih etmenizdir. Misal Armor modelinin ısınma sorununu olduğunu duymuştum.

Bütün modellerin sorunu var aslında. NVIDIA tarafına baktığımızda bile sorun yaşayanlar vardır elbet. Ama tabii sosyalde AMD tarafında sıkıntı yaşayanlarda fazla. Yani size tavsiyem madem RX 570 alacaksınız, RX 570'e ait en sorunsuz ve kronik bir sıkıntısı olmayan modeli tercih etmenizdir. Misal Armor modelinin ısınma sorununu olduğunu duymuştum.

Sizce hangi modeli sorunsuz?

Sizce hangi modeli sorunsuz?
Hocam aslında tam sorunsuz demekten ziyade diğer modellerine göre en az sorunu ve belli başlı kronik problemleri pek olmayan model tercih edebilirsin. Hani hangi model sorunsuzdur tam olarak bilmiyorum kullanmadığım için. Onu da siz araştıracaksınız. O modele ait incelemelere bakın, kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Yazılım konusuna gelecek olursak herkes çeşitli yazılımsal sıkıntılar yaşıyordur elbet. Çözümleri net olmasa da var bu tarz yazılımsal sıkıntıların.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı