RX 570 vs GTX 1650

RX 570 67 fps alırken RX470 62 fps almış bayağı bir uçurum varmış gerçektende,vbios işlemini de bilmiyorsundur. Forum'a bugün katılan birinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim zaten.

RX 570 67 fps alırken RX470 62 fps almış bayağı bir uçurum varmış gerçektende,vbios işlemini de bilmiyorsundur. Forum'a bugün katılan birinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim zaten.
Bütün video boyunca 5 FPS fark mı gördün? Demek ki bilgi birikimi dışında bir de görme konusunda sorunların var. VBIOS ile 570 BIOS'u atmak sandığın gibi dağlar kadar FPS kazandırmıyor. VBIOS işlemine karışlık RX 570'e O.C yapılır olur biter. Senin edindiğin tek tük bilgiler sadece bu forumdan olacak ki, katılım tarihin ile hava atıyorsun. Sahip olduğun tek tük bilgileri tek bir kaynaktan edinmiş olmana da üzüldüm.

" Bugün katılan birisinin benim bilgi birikimimi görmesini beklemezdim" demişim
okuduğunu da anlamıyorsun demek ki. Vbios işlemine karşılık neden 570'e hıza aşırtılsın. Her iki modelde birebir aynı GPU mimarisine sahip hatta birebir aynı grafik işlemcilerine sahipler. RX 570 ibGPU saat hızı(MHz) biraz daha yüksek , yani RX 470 in sadece hız aşırtılmış modeli bunu dahi bilmeyen bir şahısla tartışmaya giriyorum benim hatam !

Son düzenleme:
Sadece hız aşırtılmış modeli mi? Bilgisiz olduğun buradan belli. 570 çoğu oyunda 10 FPS'e kadar fark atıyor, her sürücü ile daha da güçleniyor. Öteki taraftan 470 1050Ti ve 1060 3 GB arası bir kart.

RX 470 ile RX 570 hemen hemen aynı güçte demişim. 1 sene ara ile çıkmış kart ne kadar evrimleşmiş bir GPU olabilir RX 570 daha yeni bir mimari idi %10 daha performanslı, güç tüketimi daha yüksek bir kartdı AMD bile bunu biliyorken sen kafanda ki kanıya nasıl vardın merak ediyorum? Aralarında saat ve frekans hızı farklılığı olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyordum ama bir sen kalmışsın belli ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…