RX 570 vs RX 580

Ben sorununu görmedim, soğutma olarak Armor gibi modeller alırsanız zaten sorun çekersiniz. ROG STRIX de macun kurumadikca sorun çekeceğinizi sanmam. 1.5 yıl AMD APU, 5 ay RX570 4 GB ve pazartesiden beri de 580 kullanıyorum 1 tane hata almadım şimdiye kadar.
Bende armor var o da iyi soğutuyor valla.

Bende armor var o da iyi soğutuyor valla.
Pardon dual olan gtx1080'imdi o şuan arızalı elimde olan Dual OC modeliymiş.

Bende Armor var o da iyi soğutuyor vallahi.

Vallahi bu forumda da başka furmlarda da macun yenilemesine rağmen 80 derece görenler vardı. Kartı almaya gittigim zaman oradaki çocukta alma sonra iadeye geliyorlar demişti.

İyi hoş konuşuyorsunuz ama benimde bütçem 1200 ile 1500 arası. Yani bu fiyat aralıklarında ne gibi güncel kartlar var ki ?
Öyle bir dünya yok. 1650 çöpünü bile alamıyorsun. RX580 al geç hala iyi bir kart.

Hangi modelini tavsiye edersin. 8gb olanı düşünüyorum.
8 GB olanı tabiiki. Zamanında aynısını arkadaşa almıştık kasasına büyük gelmişti iade etmek yerine kasayı kestik öyle bir karttır yani.

GB olanı tabii ki. Zamanında aynısını arkadaşa almıştık kasasına büyük gelmişti iade etmek yerine kasayı kestik öyle bir karttır yani

Cidden büyük kart. Kasaya takarken ilk başta takamadim, kenara çarptı sonra sonra önce önünü sonra arkayi sokarak taktım. Kasanın ön paneli ile arasında 2 parmak boşluk kaldı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı