RX 570 Watch Dogs 2 düşük FPS problemi

sorun tek bu oyundamı başka oyunlardada sorun yapıyormu ?
oyun ayarlarını medium yada high kalitesine almayıdenenizmi

evet sadece bu oyunda yaşıyorum grafikleri low alsam bile en fazla 35 -40 fps oluyor
Grafik seçenekleri menüsünden V-Sync ayarı kapalı mı? Kontrol edebilir misin?

V-Sync Ayarı kapalı halde böyle.
İşlemci açık bir şekilde darboğaz yapıyor. İşlemciden yükü alıp karta verin, ayarları yükseltin.

Nasıl yani ? Grafikleri mi yükseltmeliyim ? Bu arada bu sorun sadece bu oyunda var diğer oyunlarda neden olmuyor ?

çözünürlüğüm 1920x1080 sistemi yoracak herhangi bir ayar açmıyorum . hatta sistemim için önerilen ayarlara aldığımda bile sonuç aynı

hemen gönderiyorum

denediğimde böyle sonuçlar çıktı gpu kullanımı sürekli dalgalanıyor sebebini anlamadım

Eki Görüntüle 399786
CPU kullanımında bir sıkıntı olabilir. Arkada çalışan uygulamalara bir göz atın. Ayrıyetten evet ayarları en yükseğe alırsanız GPU yük altına girecek ve CPU biraz daha nefes alacak.

CPU kullanımında bir sıkıntı olabilir. Arkada çalışan uygulamalara bir göz atın. Ayrıyetten evet ayarları en yükseğe alırsanız GPU yük altına girecek ve CPU biraz daha nefes alacak.

Görev yöneticisinden CPU'yu kullanan uygulamaları kontrol et, virüs vs. olabilir sisteminde.

Sanırım sorunu çözdüm. Uzun süreli bir virüs taraması yaptım. Birkaç virüs buldu ve program ile temizledim. daha sonra oyuna girip çözünürlüğümü 2560x1440 olarak ayarlayıp, grafikleri Very High yaptım ve 40 - 38 FPS arası alıyorum. Herhangi bir takılma kalmadı.

Elde ettiğim sonuç resimde:
2019.06.04-16.42.jpg

Konu ile ilgili yardımda bulunan ve bulunmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim ♥

Genelde o test videolarında açıklama kısmnda kişi oyunu oynadığı sistemi yazar ve genellikle 16 GB Ram ve üst düzey bir işlemci olur oynadığı sistemde.

kanka bi konudaki yorumunu gördüm mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum DFS Bilgisayardan rx 460 oem almışsın biraz bilgi versene

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı