Çok fazla konu açıldığının farkındayım ama driver silip yükledim bugün olmadı MHz düştüm olmadı bir türlü anlamıyorum ve Assassin's Creed oyununda da hep 15 20 dakikada bir bilgisayar kapanıyor yardımcı olun. (oyundaki sıcaklık 60ı geçmiyor)
şöyle hocam ben kartı 2020de aldım ama işlemci vs. alamadım 2 sene yattı kart 1700e almıştım sonra çalıştım bi kaç ay psu işlemci felan aldım bitti bilgisayar tüm parçaları sıfır
xpg d50 8gb ram
cougar 600w psu
ryzen 5 1600 af
rx 570 bide işte
şöyle hocam ben kartı 2020de aldım ama işlemci vs. alamadım 2 sene yattı kart 1700e almıştım sonra çalıştım bi kaç ay psu işlemci felan aldım bitti bilgisayar tüm parçaları sıfır
xpg d50 8gb ram
cougar 600w psu
ryzen 5 1600 af
rx 570 bide işte
anakartımda b450 m dragon
- limit mi giriyim işi siz bilirsinizde bi garip geldi % kaç düşüriyim
xpg d50 8gb ram
cougar 600w psu
ryzen 5 1600 af
rx 570 bide işte
Voltaj azaltacaksınız. Arttırmak yok. Güç limiti arttırırmak başka voltaj düşürmek başka.
AMD üzerinde güç ayarları sağda, voltaj ve çekirdek saat hızları ise solda olur. Voltaj kısmını oradan açacaksınız.
Voltaj azaltacaksınız. Arttırmak yok. Güç limiti arttırırmak başka voltaj düşürmek başka.
AMD üzerinde güç ayarları sağda, voltaj ve çekirdek saat hızları ise solda olur. Voltaj kısmını oradan açacaksınız.