RX 570 Yüksek Sıcaklık Problemi

black hole

Centipat
ASUS ROG Steix marka ekran kartım var. Oda sıcaklığı 16-17 derece kasa kapalıyken 75-76 derece oluyor. Kasanın yan kapağını açınca 66 67 derece falan oluyor. Yazın 80'e kadar yolu var sıcaklıklar normal mi? İzlediğim videolarda ASUS Dual falan 65 derece civarı gözüküyordu daha ucuz olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın modeli nedir? Havalandırması iyi görünmüyor gibi. Ben de pek kaliteli olmayan Armor modelini kullanıyorum ancak 76 dereceyi geçtiğini görmedim.

80 değil 85’e kadar olan sıcaklıklar normaldir bu konuda öncelikle sıkıntınız olmasın. 85 ve üzeri bir sıkıntı olduğunu gösterir.

Kasa havalandırmanız iyi değilse undervolt ya da Afterburner’den kendinize bir fan profili çizebilirsiniz. Misalen 75 derecede %50 çalışıyorsa %60-65 yapabilirsiniz.

Hocam kasa corsair carbide spec delta.1300 den kaça düşürmeliyim sizce?
Bide öndeki kapağı çıkartıp yaptım 22 23 derece oda sıcaklığında 73 74 derece falan oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı