Fatalfly Centipat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 RAM corsair vengeance rgb pro 3600 mhz 4x8 32 gb Ekran kartı RX 5700 Gaming X Anakart tuf gaming b450 plus İşlemci ryzen 5 3600 3.60 ghz İşlemci boşta 50 derece. Ekran kartı 60 derece. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Haziran 2022 #2 Ekran kartı sizden gizli işler çeviriyor gibi. Normal değil boşta 60 derece olması. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.810 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Haziran 2022 #3 Bakım yapılmadıysa normal bir durum. Artı 0 Eksi
KS KS Fatalfly Centipat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 Lee Yubin dedi: Ekran kartı sizden gizli işler çeviriyor gibi. Normal değil boşta 60 derece olması. Genişletmek için tıkla... bilgisayara daha yeni format attım herhangi bir virüs olduğunu zannetmiyorum Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Ekran kartı sizden gizli işler çeviriyor gibi. Normal değil boşta 60 derece olması. Genişletmek için tıkla... bilgisayara daha yeni format attım herhangi bir virüs olduğunu zannetmiyorum
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 15 Haziran 2022 #5 Fatalfly dedi: bilgisayara daha yeni format attım herhangi bir virüs olduğunu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi? Artı 0 Eksi
Fatalfly dedi: bilgisayara daha yeni format attım herhangi bir virüs olduğunu zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi?
KS KS Fatalfly Centipat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #6 Lee Yubin dedi: Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticiside %0 yazıyor kasa modeli rampage castle Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Görev yöneticisinden kontrol ettiniz mi ne kullanıyor ekran kartını? Ayrıca kasa modeliniz ne? Hava akışı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticiside %0 yazıyor kasa modeli rampage castle
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 15 Haziran 2022 #7 Fatalfly dedi: rampage castle Genişletmek için tıkla... Bu neymiş ya Kasanın yan camını çıkarınca sıcaklıklar ne durumda? Artı 0 Eksi
Fatalfly dedi: rampage castle Genişletmek için tıkla... Bu neymiş ya Kasanın yan camını çıkarınca sıcaklıklar ne durumda?
KS KS Fatalfly Centipat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #8 Lee Yubin dedi: Bu neymiş ya Kasanın yan camını çıkarınca sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Malesef aynı Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Bu neymiş ya Kasanın yan camını çıkarınca sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Malesef aynı