RX 5700 Ekran kartını dik takmak

pro.fane

Hectopat
Herkese selamlar,
MSI RX 5700 Gaming X ekran kartı malum biraz ağır ve yatay görüntüsü pek hoş değil. Sistemi toplayalı 2 hafta oldu ve ekran kartı çok az da olsa sarkmaya başladı. Ve yatay görüntüsü pek hoş değil. Ekran kartını dik takmak istiyorum ancak kablo kalitesi kafamı kurcalıyor. Kasam Dark Guardian ve almayı düşündüğüm aparat Cooler Master'ın. Kasada 8 adet PCI slotu var ama yine de sorma gereksinimi duyuyorum kasayla uyumlu olur mu? Montaj yapılabilir mi?
Aparat: Vertical Graphics Card Holder Kit | Cooler Master.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, ekran kartını dik takamıyorsan kasanı yatırmanı öneririm. Bizde çareler tükenmez
Nasıl düşünemedim ben bunu.Zeka fışkırıyor vallahi bravo.
Bu slot mevcut kart ama daha geniş ordan.
Cama doğru çok gelicek kart anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Benim kasada yer yoktu platon riser kablo aldım kasayı kestim cırt kelepçe ile tutturdum kartı cama yakın duruyor görüntü güzel ama sıcaklık artıyor ona da çareyi öndeki 3 fana 3 fan daha taktım yani her fana bir fan daha ekleyip giren soğuk havayı çoğalttim arka egzoz fanada bir fan daha ekledim üstdede 2 fan var zaten o sorunuda bu şekilde hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…