RX 5700 Gaming X alınır mı?

@Karakaçan1991

Decapat
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendim için RX 5700 Pulse'lu bir sistem toplamıştım. Bu aralar yakın bir arkadaşım da oyun için sistem toplayacak. Ekran kartı bakarken RX 5700 Gaming X modelini 3200 TL'ye gördüm. Sizce alınır mı? MSI ekran kartlarında ısınma problwmleri var diye hatırlıyorum AMD kartlari için.

Hocam sıvı soğutma+hava akışı iyi bir kasa+termal macun ile ısınma sorunu kalmaz. Alın gitsin yani. Ama Sapphire de adamdır. Sapphire Radeon X 1650 kullanıyorum 47 senedir. Bir kere yarı yolda bırakmadı canavar.
Not: Sakın alayım demeyin. GTA 3 bile açmaz. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendim için RX 5700 Pulse'lu bir sistem toplamıştım. Bu aralar yakın bir arkadaşım da oyun için sistem toplayacak. Ekran kartı bakarken RX 5700 Gaming X modelini 3200 TL'ye gördüm. Sizce alınır mı? MSI ekran kartlarında ısınma problwmleri var diye hatırlıyorum AMD kartlari için.
Herzaman tercihinizi Nvidia'dan yapmanızı tavsiye ederim.

Alacaksanız MSI RX 5700 XT GAMİNG X olanına bakın. 3500 TL. İncelemelerde sıcaklık vs... olarak gayet iyi görünüyor. Ek olarak 3 yıl garantili. Şurada bir konu açmıştım inceleyin isterseniz.
Bu konuyu yeni gördum teşekkürler.
Yanlış okumuyorsam 5700'ü 3200TL'e satın almayı düşünüyorsunuz sanırım. 3400'e şu an indirimsiz şekilde Nitro+ 5700XT mevcut, ayrıca 5700 almaktansa Pulse veya Mech 5700XT'ler 3000TL civarında.
Arkadaş biraz takıntılı msi asus olmasını istiyor.
Herzaman tercihinizi Nvidia'dan yapmanızı tavsiye ederim.
Sebebini belirtir misiniz

Bu konuyu yeni gördum teşekkürler.

Arkadaş biraz takıntılı msi asus olmasını istiyor.

Sebebini belirtir misiniz
AMD Grafik kartlarında sorun yaşayan birçok insan var. Üzülmemek için ve geleceğe yatırım için RTX bir kart almanızı şiddetle tavsiye ederim. İlerde teşekkür edersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı