sapphire iyidir, asus tuf'a ısınıyo diyolar
msi 5700 Mech nette yorumları kötüydü ekran kartı amd alacaksan sapphire en iyi marka, nettende kullanıcı yorumlarını araştırabilirsin
msi 5700 Mech nette yorumları kötüydü ekran kartı amd alacaksan sapphire en iyi marka, nettende kullanıcı yorumlarını araştırabilirsin
soğutması çok kötüymüş pedlerinde sorun var diyolar, (aynı üründ eğil muhtemelen sizin attığınızla benzeri)
direk almayın indirim bekleyin şimdilik fiyatlar 3200 tl bandında 3000'e iner onlar, amd ekran kartı kullanmadım ama şahit olduğum bakımından en güvenilir marka sapphire serisi, 5700xt önereceğim performansı iyi ama bütçeyi aşıyor sanırımtamamdır teşekkürler ve 3000 tl bütçem var tavsiyeniz var mıdır uygun ekran kartı
MSI RADEON™ RX 5700 GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu mu kullanıyorsunuzbende msi 5700 gaming x kullanıyorum, 65 üzerini daha görmedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.