Yazın alacağım sistemde RX 5700 ve R5 3600 var PSU için karar veremedim fazla oyun oynuyanlardanım FSP iyi mi veya sizin önerebileceğiniz PSU varsa yazar mısınız? (MAKS450TL) günde 8 saat PC oynuyorum ekran kartında 1.saat deki sıcaklık değeri ile 8.saat deki sıcaklık değeri aynı olur mu?
FSP, Thermaltake, CoolerMaster, Corsair, Seasonic
gibi markaların hepsi kaliteli ve güvenilirdir.
Saatler arasındaki sıcaklık değeri kartınızın soğutması iyise aynı kalır. Genelde aynı kalıyor zaten.
FSP, Thermaltake, CoolerMaster, Corsair, Seasonic
gibi markaların hepsi kaliteli ve güvenilirdir.
Saatler arasındaki sıcaklık değeri kartınızın soğutması iyise aynı kalır. Genelde aynı kalıyor zaten.
Önereceğim PSU'lar 400-550 TL fiyat aralığında değişecek. Hepsi kalitelidir. Diğer arkadaşların önerileriyle birlikte, aklının bir köşesinde bulunması için bırakıyorum. İçlerinden favorim Seasonic bu arada.
High Power 650W 80+ Bronze Modüler Mavi Ledli Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Builder Series VS650 650W PSU CP-9020172-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bende 3. dakika ile 2 saat arasında fark olmuyor birden ısınıyor sonra fanlar dengeliyor aynı kalıyor ama bu kart modeline de bağlı. Dedikleri gibi 8 saatte 3-4 derece fark olabilir.
PSU olarak FSP veya Corsair alınabilir. 600W 80+ ve üstü işini görür.