RX 5700 R5 3600 FSP PSU iyi mi?

-Jwol-

Hectopat
Yazın alacağım sistemde RX 5700 ve R5 3600 var PSU için karar veremedim fazla oyun oynuyanlardanım FSP iyi mi veya sizin önerebileceğiniz PSU varsa yazar mısınız? (MAKS450TL) günde 8 saat PC oynuyorum ekran kartında 1.saat deki sıcaklık değeri ile 8.saat deki sıcaklık değeri aynı olur mu?

10-15 dk aradan sonra rahatlıkla eski ısı değerline döner demi rahat oynuyabilirim?
Tabii ki. Mesela 3 saat aralıksız arkadaşınızla herhangi bir oyun oynadınız. 15dk oyunu kapatıp bilgisayarı açık bırakın ama uyku moduna almayın. işlemci ekran kartı falan soğur. 15 dk sonunda tekrar saatlerce oynayabilirsiniz.

3-4 derecede olsa oynama olur sanırım.
Aslına bakarsan bir kartın ısınacağı varsa ilk 1 saatte ısınır ısındığı kadar zaten. Belli bir süreden sonra sabitleniyor. Çünkü şimdiki fanlar boru değil kendilerini ayarlıyorlar olması gerektiği gibi.
Yani ben 13 saat oynadım geçen haftasonu hep 49° sabit kaldı. Ara sıra 50 veya 48 düştü tabii ki ama öyle büyük oynama olmuyor. Yani bilgisayarın soğuması gerekecek kadar fark olmaz.
Bu sisteme 600W 80Plus yetecektir ama ben 650W 80Plus olsun derim. Çünkü PSU yıllar geçtikçe gücünü kaybeder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı