RX 5700 sistem yeşil ekran hatası

52Smaug52

Centipat
Arkadaşlar arada bir yeşil ekran veriyor nadir ama gene de sorun neden öğrenmek istedim.
Ekran kartı sürücülerim tam.
Yükte verdiği de oldu.
Yüke binmedigi zaman da oldu.
Ekran kartını %100 belki durmadan iki üç saat oynadığımda olmadigi da oldu 10 dakikaka %100 değilken olduğu da oldu, anlayamadım.
Ekran kartını satacağım müşteriye yanlış bilgi vermemek için soruyorum biraz da.
LoL gibi oyunda bile yaşadım.
RX 5700.
Ryzen 5 2600X.
16 GB RAM.
600 80 Plus Power.
MSI Pro VDH Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sole bir düşündüğümde RAM hızlarıyla oynayınca ya da yeni güncelleme gelince olma ihtimali var bir ay olmuştur yaklaşık hiç sorun yok hızlar sanırım o.c ile calsiigor eve gecince bakıp hangi durumda solerim.
Daha önce de RAM'dan olabilit dediler çünkü uyumda benim damlar gozukmuyor sanırım.
Ekrna kartıyla deneyeceğim ins ama bu kartı satmam gerekiyor dolandırıcılık olmaması için araştırmaya başladım konuyu RAM hızlarını açınca ekstradan PC'de ses artışı ve fan hızında fazladan bir çoğalma oluyor.

Dediğim gibi deneyin, belki ekran kartınızda sıkıntı yoktur. Garantisi varsa ve satacak kişiye bu durumu anlattığınız sürece bir sıkıntı yok. Eğer sorun ekran kartındaysa garantisi devam ediyorsa hemen yollayın. Şu an piyasada RX5700 yok. Size para iadesi yapmak zorunda kalacaklardır. Kur farkı çok yoksa satmakla hiç uğraşmayın. Tekrardan geçmiş olsun. İnşallah sorununuz kısa bir zamanda giderilir.

Dediğim gibi deneyin, belki ekran kartınızda sıkıntı yoktur. Garantisi varsa ve satacak kişiye bu durumu anlattığınız sürece bir sıkıntı yok. Eğer sorun ekran kartındaysa garantisi devam ediyorsa hemen yollayın. Şu an piyasada RX5700 yok. Size para iadesi yapmak zorunda kalacaklardır. Kur farkı çok yoksa satmakla hiç uğraşmayın. Tekrardan geçmiş olsun. İnşallah sorununuz kısa bir zamanda giderilir.

Hocam 2400 aldım 5500 suanda.
1sene 1.5 ay garantili.
Hocam 2400 aldım 5500 suanda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı