yigit3585
Hectopat
Dediğiniz gibi başka uygulama ile sonuçlar farklı çıktı.Bu ısılar çok fazla. Stok fan mı kullayorsunuz? Başka bir uygulama ile de kontrol edin.
Dediğiniz gibi başka uygulama ile sonuçlar farklı çıktı.
Yanlış göndermişim hocam şimdi baktım işlemci 93-94 arasında.Sonuçların farklı olması normal çünkü yukarıda işlemci sıcaklık değerlerini paylaşmıssınız şimdi attığınız görselde ise ekran kartını.
Hocam bu sıcaklıkta kullanmaya devam edersem bir şey olur mu?Değerler çok fazla. Etkenler çok fazla oda sıcaklığınız yüksek olabilir, kasa hava akışı kötü olabilir, termal macun eskimiş etkinliğini yitirmiş olabilir, bir de stok fan kullanıyorsunuz muhtemelen yetmiyor. Önerim güzel bir temizlik bakımı yapmanız, termal macun değiştirmeniz ve kule tipi soğutucu almalısınız.
Anladım hocam. Sistemde 4 tane stok fan var.Sıcaklıklar çok yüksek özellikle işlemci. Ekran kartı 5700X kronik ısınıyor zaten de işlemci çok yüksek bence bir soğutucu alın ve termal macun bakımı yaptırın. Sistem de stok fan mı var bu arada?
Anladım hocam. Sistemde 4 tane stok fan var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.